Da, si eu, si eu. Sar'mana!
Un cuvant de inceput.
Collapse
X
-
Am si eu o problema, nu pot sa pun imagine sub scris, in semnatura.
P.S: Acu' a aparut, trebuia sa postez o data.
L.E: Nu apare la toate posturile. De ce?Last edited by andrei; 6 January 2007, 23:05.
Comment
-
Imi zice si mie cineva de ce nu apare poza din semnatura la toate posturile vechi?
Comment
-
eu am Mozilla Firefox si sunt f multumit de el, merge brici, isi face si update`uri .. e ok ... si ontopic .. e super forumul, chiar imi place
Comment
-
@andrei nu stiu de ce nu apare...am sincronizat toate posturile si tot nu apare ,m-am uitat peste setari si sunt ok...cand se sincronizeaza posturile o sa apara ....Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
pe mine ma omoara subscribe-urile alea .. m-am tot scos de la ele.. dar dupa fiecare post nou .. primesc mail :| ... btw, nu este un thread general, unde sa vb tot felu` de chestii?
Comment
-
Este...pe la discutii generale pe acolo.Inainte sa postezi...uitate acolo..ca poti alege daca sa te anunte daca ai reply la post sau nu ...,asta daca nu dai cu "quick reply"Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Multumesc, poate se sincronizeza vreodata.
Comment
-
Datorita lui Cristi.:p
Comment
-
Comment