Marius,eu n-am patit niciodata sa nu-mi mearga,poate faceau ceva modificari...sau nu-ti mergea tie netu bine )
Un cuvant de inceput.
Collapse
X
-
Caz izolat ,nu stiu ce sa zic,poate blocheaza firewallul tau ceva...mai inainte am intratPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Sau e restrictie de retea pe ceva anume
Comment
-
Comment
-
Cert este ca iti da timed out,nu il lasa sa acceseze siteu :p
Np,si asa am multePentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
quote = citat in cazul in care vrei sa citezi postul cuiva,dai quote si se vede postul aluia de il citezi Nu cred ca e asa ceva prin forumul asta...da o sa caut O idee ar fi sa pun sa arate mai putine posturi pe o pagina...acum sunt 20...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Pai era o functie din care fiecare sa-si seteze nr de posturi pe pagina.
@blanc: Apasa tasta Home. ;)
Comment
-
Tasta home pt aia care au tastatura multimedia...a mea s-a stricat la transport... (sau dupa un pahar de cola turnat prin ea )Last edited by Cristi_Xp; 10 January 2007, 07:08.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Cine stie sa lucreze cu Adobe Image Ready??Sa faca animatii,slideshow...alea aleaPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment