Un cuvant de inceput.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by 2fast4u
    va rog sa va modificati ceasul de pe forum de la +2 ore gmt la -6 ore gmt.

pentru asta mergeti la User CP, apoi Edit Options la Date & Time Options, in rubrica Time Zone si schimbati ora de la +2 la -6, (ora canadei)

iar la DST Correction Option, alegeti OFF

multumesc!
    S-a discutat mai demult
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

ms...am schimbat

Comment

Nu stiu ce parere aveti voi dar pe mine ma calca pe nervi pozele din semnatura, nu le vad rostul din moment ce poza este in avatar,ocupam spatiu degeaba si alta problema ar fi de ce unii nu-si completeaza in avatar localitatea de unde este...
        Multa lume, putini oameni...

Comment

Spatiul nu il ocupa la noi pozele din semnatura..sunt hostate altundeva...singurul inconvenient ar fii ca s-ar incarca mult mai rapid pagina.Le pot dezactiva...sa vedem ce zice lumea.
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

sunt de aceasi parere cu bobo
            numar secundele

Comment

Eu nu sunt de aceeasi parere cu bobo... Fiecare face ce vrea, e treaba lui daca isi pune sau nu poza in semnatura.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

pai e treaba de incarcatu paginii care trebuie sa fie la fel de rapida si pentru membrii nostrii cu o conexiune ma slaba....

mai vedem..
                numar secundele

Comment

La rezolutia la care sunt pozele alea, nu cred ca ia prea mult, plus ca se stocheaza in cache si dup-aia cand apar nu se mai downloadeaza de fiecare data, ci se ia de acolo.

Comment

Uitati-va pe alte forumuri si o sa vedeti ca nu se folosesc poze in semnatura.

Comment

• Cum o dai si orice ai spune este sigur ca se incarca pagina mai repede fara acele poze...parerea mea.Nu am reusit sa cad de acord cu andrei niciodata si nici nu cred ca o sa reusesc...
                      Multa lume, putini oameni...

Comment

• propun dezactivarea lor!

Comment

• eu mi-am scos-o ca am vazut ca nu sunteti multumiti, si oricum ma zapaceau atatea poze

Comment

• daca le scot toata lumea trebuie sa isi modifice in semnatura linkurile care erau pusa,ca sa nu dezactivez si semnaturile,ceea ce mi se pare cam aiurea... si cam multa bataie de cap :p
                            Last edited by Cristi_Xp; 4 February 2007, 09:07.

Comment

• Salutare lume!

Sunt la primul meu mesaj pe acest forum. Bine v-am gasit!
                              Last edited by Cata_65; 27 August 2007, 08:58.

Comment

• Bun venit pe forum!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google