Salut baieti.Ziua mea de nastere este pe data de 16.10.1983.La optiuni acolo am vazut ca sunt nascut pe 10.Daca se poate corecta v-as fi recunoscator .Sa auzim numai de bine baieti
Un cuvant de inceput.
Collapse
X
-
Buna baieti !Sunt un nou user pe acest forum, si va salut pe toti. As avea si eu o mica rugaminte daca se poate, si daca mi se permite sa propun ceva. Tin sa precizez ca nu ma pricem la calculatoare si nu stiu cat de usor este sa faci asa ceva , dar imi incerc norocul cum se spune. Dupa fiecare post scris de un user in threadul respectiv , daca este posibil sa fie o ... cum sa-i zic , obtiune "UP" care sa te arunce direct in susul pagini respective, ca de acolo sa se poata naviga prin forum, unde doreste fiecare. Am vazut chestia asta prin alte forumuri , si mi se pare o treaba buna , care vine in ajutorul userilor. Te scapa de a mai folosi rotita mousului asa de mult. Parerea mea. Mutumesc anticipat !
Cu stima, FLO.
P.S. - imi cer scuze daca am postat unde nu trebuia!, sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
E destul de greu de implementat functia asta. Dar ce te opreste sa folosesti butonul "Home" de pe tastatura cand vrei sa ajungi in susul paginii?
Comment
-
Originally posted by ChristnachtSalut baieti.Ziua mea de nastere este pe data de 16.10.1983.La optiuni acolo am vazut ca sunt nascut pe 10.Daca se poate corecta v-as fi recunoscator .Sa auzim numai de bine baietiPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Comment