[BUG] Logare-autentificare Validata Dupa Ce Este Accesata O Rubrica

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [BUG] Logare-autentificare Validata Dupa Ce Este Accesata O Rubrica

"Problema" este in felul urmator:
    dupa log in (intruducere user name,parola si confirmare de autenficare) se pare ca userul nu este logat (chiar daca a fost informat ca s-a autentificat corect) decat dupa ce acceseaza oricare rubrica a forumului.
    Nu se poate ca imediat dupa logare, mesaj de autenficare validat, iti apara ca si cum ai fi logat fara a accesa vreo rubrica cum este pe toate celelalte forumuri?

pai iti apare mesajul de autentificare .
    Din cauza browserului face asa ,intr`adevar daca dai clic pe o sectiune o sa apara automat ca esti logat .
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

da...exact asa patesc si eu la calculatorul celalat ..am google chrome ... iar la laptop am internet explorer si intra direct
      schimba browseru'

Comment

Se foloseste:
        "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.1.5) Gecko/20091102 Firefox/3.5.5"

Firefox cred ca este cel mai folosit browser la ora actuala de catre noi toti.
        Daca mai intampina cineva problema asta pe firefox si se constata ca este destul de mare ratingul, poate ca ar trebui reparata chestia asta.

Ma rog, cum vreti, eu doar am adus la cunostinta treaba aceasta.

Comment

si eu am observat problema cu logarea, dar doar daca nu bifezi sa tina minte userul si parola
          Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Streulea, sa nu zici ca nu te tine minte daca nu le bifezi pe alea
            Si mie imi face fix la fel. Reset la cookies si apoi relogare - nu face nimic, dar ajuta
            sigpic

Comment

bah dar cand da a token was missing sau pliz inform da administrator, nu-ti vine sa-ti bagi poola in el de forum? si de brauzar si de bil gheits cu tot neamu' lui?
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

degeaba ca nu ai ce sa faci.si eu am avut erori de genul asta la logare.intr-un timp aveam forumul alb negru fara reclame si alte poze.am schimbat browser-ul si parca e mai bine.da si asta are momente de merge de mai bine nu.am pus opera si vad ca merge bine pe opereta.
                Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

sa vezi pe manele ce bine merge...
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

off topic:nu e genul meu si cred ca si calculatorul meu intra in colaps cand difuzeaza asa muzica.
                    Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google