Baza De Date

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Baza De Date

Salut.Intreb aici ca sa nu dau cu mucii in fasole in alta parte.
    Este deja pe forum ? sau ,daca nu, putem infiinta un topic ca o baza de date,in care sa fie postate site-uri,adrese pe net ale magazinelor on-line unde putem gasi produse pt logan,fara a fi considerate reclama?Eventual postate de membrii forumului care sunt inscrisi de ceva timp si nu prezinta suspiciuni de reclama.
    Ca poate fiecare cauta cate ceva pe net si nu gaseste ce cauta,ori poate mai exista si alt magazin on-line cu oferte mai bune,ori cu servicii mai calitative....sau cineva a cumparat ceva de la un magazin si vrea sa dea pontul si colegilor.Din astea.Ce ziceti,se poate?

exista deja un topic cu tepari, oameni de incredere de pe forum, ceva de genul...cred ca la discutii generale.
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Nu chiar la asta m-am referit.As vrea sa postati aici doar adrese ale magazinelor on-line,ale site-urile pe internet care promoveaza anumite detalii si activitati tehnice, care vand produse sau servicii pt logan, nume si locatii ale magazinelor unde se vand piese si accesorii pt logan (care sunt la preturi mai bune decat pe piata,ori care sunt greu de gasit pe piata - cum se discuta despre kitul de tuning OEM pt logan PH1).
      Spre exemplu,daca vrea cineva sa-si cumpere jante pt logan,se uita aici si gaseste adrese recomandate de colegi,de unde poate lua produsul la un pret bun.
      Pt simplitate si eficienta,ar fi bine sa fie postate doar adresele fara alte comentarii sau cu un minim comentariu pt explicitare.
      Eu am vazut chestia asta pe alt forum , chiar mi-a prins bine la un moment dat si m-am gandit ca ar prinde bine si aici.Ma gandesc la mine personal,cand ma intorc in tara,vreau un logan SH,doar daca o sa fie vreo oferta prea buna o sa-l iau nou.Si cred ca o sa vreau sa-l aranjez cumva si mi-ar prinde foarte bine sa gasesc aici recomandari pt unde as gasi ce vreau,recomandat de cineva decat sa tocesc tastatura cautand pe net si poate nu dau de cele care ar merita mai mult.Cum spunea cineva ca a gasit la un magazin in Iasi kitul de fabrica pt PH1 la un pret mult sub piata.
      Din astea.
      Hai,ca se poate si sigur va prinde bine multora.
      Spor!

Comment

Te-ai referit la ceea ce deja este:
        -cateva magazine http://www.loganclub.ro/forum/colabo...club-f115.html
        -plus-Bursa de pe forum care vine ca o completare ca sa formeze imaginea pe care o vrei tu...
        ...lenea trebuie doar putin lasata deoparte.
        Ce ai vazut tu pe alte forumuri diferenta e ca acolo totul e la un click distanta,aici trebuie sa cauti putin...LoganClub(forum) e in esenta lui un loc de informare,discuti,pareri...si mai putin talcioc/bazar.

Comment

Sstudiez de ceva timp forumul asta,mai mult din placere si mai putin din interes,momentan nici nu am Logan,nici macar nu sunt in tara.
          Daca tu ai inteles ca eu vreau talcioc-bazar....creca ca inca esti mahmur de la sarbatori.
          Adica au fost ok moderatorii cu topicul,cel putin nu m-au luat la suturi,desi nu s-a ingramadit nimeni sa posteze.

Ca sa te fac sa intelegi ce am vrut sa fie acest topic:in topicul cu colaboratorii aratat de tine,sunt tocmai cei cu intentiile de bazar si talcioc,la fel si bursa.
          Eu ma refeream la cei care nu sunt in ''colaborari'' cu forumul,ca mai sunt si altii,poate mai buni in oferte.
          Adica,daca tu ti-ai luat difuzoare de la un magazin care are preturi mai bune decat ce e pe aici si nu esti prea chitros sa tii doar pt tine,dai un pont si la baieti:''fratilor,cine are nevoie de.... ,am luat eu de la.......'' .Si pe forum se stie cine si-a facut cont inainte de a posta adresa,deci e reclama mascata, la fel cum se stie si cine e activ pe forum si intradevar e o postare fara interes.
          Ca pt reclama pe fata exista Bursa.
          Cat despre treba cu lenea....ma abtin,foloseste-ti tu imaginatia,ca poate si asa am deranjat pe cei ''din conducere''.
          Rog moderatorii sa inchida acest topic,ca vad ca e mai mult prilej de afirmare a ''infiptilor''decat ce am vrut sa fie.
          Scuze pt intentie.
          Last edited by crististreulea; 15 January 2010, 22:25.

Comment

bobodinvs are dreptate. Poate prin asemenea mijloc (resursa) putem estompa putin din avalul de vanzari haotice de pe forum, vanzari ce au niste preturi chiar exorbitante....ca doar e un forum in care se discuta, se invata ceva (bun/rau), nu unul in care vindem si papucii vecinului pentru cativa bani.
            Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

cristi3775
              ...adevarat ce zici,dar solutia e tot prin parteneriat/colaborare cu respectivele surse care vor sa ofere ceva...altfel putem cauta si in afara forumului si slava domnului se gaseste...numai cine nu vrea...
              Last edited by crististreulea; 15 January 2010, 22:24.

Comment

nu se inchide, sustin si eu. am citit de cand s-a postat acest thread si ma gandeam "uite ce idee geniala, desi unii vor crede ca este reclama ascunsa". si ma uitam la locatia lui bobodinvs si am vazut ca nu e de prin zona.
                din pacate o sa fie destul de greu de controlat chestia asta, o sa vina gigi X sa-si faca reclama la veveve-ul lui. sunt necesare si niste regului pe langa acest thread ca sa fie evitate situatiile de genul acela.
                nu e nici viorelu Plecat cu sorcova, si lui ii suna a reclama ascunsa, din cauza asta a reactionat.
                bobodinvs nu mai fi asa de recalcitrant pe marginea unui post si a unei pareri sau chiar acuze.
                Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Pt a se verifica (in limita posibilitatilor) seriozitatea postarilor si lipsa interesului ascuns,un prim indiciu e vechimea userului pe forum si activitatea.
                  Apoi ponturile date de useri aici pot fi verificate de moderatori si unde e manarie,se pot sterge si sanctiona userii.
                  Postarile ar trebui sa fie cat mai sumare si concludente,pt usurinta digerarii topicului (se pot lamuri detalii pe PM,pt a nu incarca topicul).

@Viorelu : tu inca refuzi sa intelegi ce se vrea acest topic.Nu e pt colaborari,ca alea sunt deja cu topicuri lipicioase.
                  E pt ponturi (tipsuri) intre colegi,orice serviciu sau produs legat de Logan care nu e oferit la bursa sau de colaboratorii forumului.Adica (pt a.....oara) daca ai facut tu o combinatie sau ai aflat de una din diverse surse si nu esti prea carpanos sa tii doar pt tine,vii aici si postezi scurt pontul si pt baieti.Asta daca nu vrei sa fii tu singurul care a invartit ceva si vrei ca ceilalti sa stea in ceata.

@ Streulea: am mai zis pe forum,dar nu pot avea pretentia sa fi citit posturile mele,sunt plecat de mai bine de 4 ani din tara si intentionez ca la intoarcere in RO ,probabil la vara,sa-mi iau si eu DACIA, m-au facut americanii sa inteleg ca e bine sa fii nationalist.Am aratat pe topicul ''Sistemele voastre audio'' si ca mi-am luat boxe,mp3 si amplificator pe care le voi pune pe logan,cu poze si explicatii.Nu stiu cum zici tu ca i-a sunat lu' viorelu a reclama,ca el ma acuza pe mine de lene ,dar nu a butonat putin sa vada ce interese am avut eu pe acest forum.Si mi s-ar fi parut mai elegant sa sesizeze pe cineva in masura sa ma arda,daca observa el ceva suspect,nu sa faca el valuri aiurea'n tramvai.
                  Scuze fata de forumisti,daca am postat neinteresant si uracios,dar nu fata de viorelu.

Poate ar trebui deschis un topic ascuns unde sa ne putem varsa amarul fara bip-uri si fara riscul sanctionarii .

Daca vine lumea cu informatii,poate ar trebui stearsa discutia de mai sus si curatat topicul.
                  Spor!

Comment

...chiar as fi curios in ce ar degenera topicul respectiv(cum ai zis cu recomandari prin linkuri catre diferite adrese folositoare...ca asa fara trimiteri catre adrese,topicul ar fi doar inca unul,printre multe altele si iar ne lovim de lene )
                    Inca nu vad rostul unui asemenea topic...e doar o parere si nimic mai mult.
                    @bobodinvs...cu scuzele de rigoare inca refuz sa inteleg ce se vrea si sustin ca asa ceva exista in mare parte pe forum insa nu cum ar vrea(cum au vazut in alte parti) unii...
                    Toate cele bune!

Comment

Poate ar trebui deschis un topic ascuns unde sa ne putem varsa amarul fara bip-uri si fara riscul sanctionarii .

@Bobodinvs forumurile bine administrate sunt ca si tarile bine guvernate.
                      Daca lasi pe toata lumea sa faca ce vrea atunci se produce anarhia si odata cu ea decaderea sau disparitia.
                      Ideea ta este foarte buna, insa daca ea contravine regulilor de functionare ale forumului atunci trebuie gasita o alta solutie de implementare.

Comment

Fratilor, eu am dat doar o idee,daca o sa se puna in practica...bina,daca nu....iar bine.
                        Nu trebuie sa se simta nimeni deranjat de acest topic.Cine nu-i intelege utilitatea,n-are decat sa-l evite,nu cred ca e cazul sa-si sustina vehement dezaprobarea,ca nu e neaparat doar pt el,e pt cei care o sa-i gaseasca utilitatea.
                        Nici eu nu inteleg,dar deloc,utilitatea tobei sport la o masina de 75 cp,toba sport (de cele mai multe ori e doar zgomotoasa,ca foarte putini schimba toata evacuarea pt a putea pretinde ca au facut-o pt performanta),insa nu ma apuc sa intru pe toate jurnalele celor care au toba sport sau mai degrapa o paraitoare si sa-i critic,ori sa-mi impun eu punctul de vedere.

@viorelu: scuzele sunt acceptate Ce spui tu ,ca e deja pe forum multa informatie, e adevarat,insa nu este centralizata si o sa cauti tu mult si bine pe forum pana iti amintesti unde ai vazut, pe ce topic,o anume informatie.Nu e absolut nici o problema daca totul e la un click distanta.
                        Nu stiu cum intelegi tu existenta acestui forum,dar, inainte de a fi fost conceput ca ajutor gratuit pt membrii sai,sunt sigur ca a fost gandit de catre cineva ca o investitie care sa aduca profit din reclame,colaborari si TRAFIC.
                        Iar, cu cat e mai usor digerabil forumul,cu atat va avea mai multi utilizatori,ca nu toata lumea poate sta jumate de zi pe forum sa caute unde e mai ieften difuzorul bara spate. Apoi,traficul se rezuma in NR DE VIZITATORI, nu cat a stat fiecare pe forum, iar daca forumul e greoi si complicat,lumea va cauta simplitate si eficienta in alta parte,deci SCADE TRAFICUL.
                        Daca stie cineva ,care e in directa cunostinta de cauza, altfel,sa ma contrazica argumentat.
                        In fine,discutam aici de parca restilizam tot forumul.
                        Spor la toata lumea!

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google