Autentificare SSL ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Autentificare SSL ?

Domnule Cristi_XP,

pe cand o sa avem si noi autentificare prin SSL? asa ca la profesionisti?
    Nu de alta parolele sunt asa de vulnerabile in modul in care functioneaza portalul acum.

Exista CA-uri gratuite, suportate de marile browsere, ce pot oferi certificate semnate.

Ce zici ne modernizam si noi putin?

S.
    I have no special talent. I am only passionately curious.

ce este SSL si CA??
    lipsa text

Comment

Secure Sockets Layer si Certificate Authority ...

Google stie ...

S.

Comment

o sa avem digipass ca la raifessen ...sa genereze alta parola la fiecare logare )
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

cata seriozitate :-) ...

eu chiar vorbeam serios dar degeaba.

S.

Comment

mm, digipass + ssl, va fi un site unbreakable

Comment

Eu as zice SSL,sau chestii de genul cu privire la securizarea parolei si a datelor ar trebui sa apara numai in urma unor probleme cu privire la securitatea datelor si accesului userilor.Asa ca sa ne laudam si sa suprasolicitam forumul(la propriu)daca nu e necesar...inca are alte probleme care ar trebui rezolvate si care persista

Comment

silviu are dreptate
                @viorelu - daca se implementezeaza dupa ce a fost hecuit site-u ce mai rezolvi?
                http://img94.imageshack.us/img94/4346/fanecl.gif

Comment

Nu spun ca nu este bine sa ai o protectie mai buna la autentificare prin SSL. Dar nu inteleg de ce sa te legi la cap daca nu te doare??? Nu cred ca avem noi informatii ultra secrete incat site-ul sa fie spart. Dar, daca se doreste acest lucru, e bine
                  House is in the house

Comment

Originally posted by Silviu_MM View Post
                    silviu are dreptate
                    @viorelu - daca se implementezeaza dupa ce a fost hecuit site-u ce mai rezolvi?
                    ...sincer nu cred ca e cazul...dar CristiXP trebuie sa stie mai bine,daca e necesar sau nu...altfel e ca "drobul de sare"...

Comment

@viorelu, politica securitatea trebuie implementata INAINTE de a se intampla acel ceva :-). Eu de exemplu am o parola pusa total aiurea aici deoarece nu vreau sa risc.

stii ce costuri presupune? Cat timp necesita o astfel de implementare? iti spune eu, efort minim cu costuri zero :P

Cristi_XP poate stie sau nu prea, e o masura care trebuia implementata de prima data.

E o procedura MINIMA de securitate legata de orice autentificare via HTTP.

@dominum, nu e vorba de site ci de parolele utilizatorilor. Stii ca multi din colegii nostri folosesc aceeasi parola peste tot? (dar ca nimeni nu pune pret pe securitate, sau ma rog suntem doar cativa) :-) E de ajuns o bresa intr-un singur loc si ...

In fine. Eu m-am oferit, pot sa-l ajut dar din reactia lui inteleg ca nu vrea.

Threadul se poate inchide.

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google