Nu Merge Forumul

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eu am problema asta cred ca de 2 saptamani.Imi ia cateva ore bune pana reusesc sa intru.Ieri am incercat 5 ore,de abia la 10 seara am reusit.Am fost la firma de net(INET) si mi-au spus ca nu e de la ei.
    Ma mir ca am reusit sa intru acum.Cateodata se "blocheaza" si cand sunt pe forum.
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

si mie mi se intampla in ultima perioada ...seara nu pot intra
      PS : eu am netul de la o alta retea cu votez la pool ?
      Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

scrie reteaua ...
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

mie pe IE face figuri dar cu Opera a mers in 90 %fara probleme.culmea e ca e unul din cei mai naspa provideri si anume Romtelecom.
          Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

La noi se pare ca s-a rezolvat de catre rds(zona Arges-Dambovita),prin sezizare indirecta...un coleg LCPitesti care lucreaza la RDS.

Comment

la cine nu functioneaza , postati aici ce va afiseaza programul asta.
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Originally posted by Cristi_Xp View Post
                scrie reteaua ...
                EnternityNet ...tocami acuma mi se blocase si numai puteam sa intru
                Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

Mie la birou nu-mi merge cu explorer-ul, doar cu mozilla firefox.
                  Acasa intai nu mi-a mers cu explorer-ul, apoi nici cu mozilla. Incercati totusi si varianta care am postat-o eu.
                  sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

eu cu opera am intrat mereu.au fost momente cand a mers greu ,dara sa nu intre deloc ,nicodata.

Comment

@vitriol- Cred ca ai dreptate! Merge bine cu Opera si Mozilla.
                      LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Eu am incercat cu Mozilla si n-a mers.Am Explorer.Acum vad ca merge,dar nu stiu peste o ora ce va fi.Am salvat toate link-urile de pe acest topic,sa le probez cand voi avea probleme.N-am votat la poll pt ca nu am nici un provider din cei mentionati mai sus.Am precizat firma la care platesc abonament.
                        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

incearca opera.la mine cand nu mergea cu IE dadeam cu opera si mergea.

Comment

la servici: dimineata nu imi merge, amiaza merge, dupa'amiaza nu merge (uneori) _RDS am acolo

acasa: merge perfect __ambranet am acasa

Comment

Bensoft Telecom și Orange. Când nu merge pe o rețea, nu merge nici pe cealaltă...
                              The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

Ambra NEt.....folosesc Mozilla ..merge super.
                                Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google