If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Eu am problema asta cred ca de 2 saptamani.Imi ia cateva ore bune pana reusesc sa intru.Ieri am incercat 5 ore,de abia la 10 seara am reusit.Am fost la firma de net(INET) si mi-au spus ca nu e de la ei.
Ma mir ca am reusit sa intru acum.Cateodata se "blocheaza" si cand sunt pe forum.
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
la cine nu functioneaza , postati aici ce va afiseaza programul asta.
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Mie la birou nu-mi merge cu explorer-ul, doar cu mozilla firefox.
Acasa intai nu mi-a mers cu explorer-ul, apoi nici cu mozilla. Incercati totusi si varianta care am postat-o eu.
sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Eu am incercat cu Mozilla si n-a mers.Am Explorer.Acum vad ca merge,dar nu stiu peste o ora ce va fi.Am salvat toate link-urile de pe acest topic,sa le probez cand voi avea probleme.N-am votat la poll pt ca nu am nici un provider din cei mentionati mai sus.Am precizat firma la care platesc abonament.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment