In Acest Forum Intra Toata Lumea Si Nu Mai Pleaca Nimeni?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• In Acest Forum Intra Toata Lumea Si Nu Mai Pleaca Nimeni?

Cu cateva saptamani in urma am scris un mesaj privat domnului administrator prin care solicit stergerea contului meu din acest forum. Astazi am hotarat sa verific si am surpriza sa vad ca rugamintea mea nu a fost luata in considerare.
    Ce sa inteleg ? Aici vine toata lumea si nu mai pleaca nimeni ? Vreau sa parasesc in mod civilizat acest forum, chiar nu se poate?
    Vreau sa plec in mod onorabil, fara suparari si resentimente...
    Chiar nu este posibil?

De ce il vrei neaparat sters?
    Nu te incomodeaza cu nimic,pur si simplu nu mai intrii.
    Bafta!

Comment

ba da , dai logout si X si uiti adresa asta . Sau mai citeste prin regulament , ca vad ca e grele cu cititu .
      Daca vor 10 oameni pe zi sa nu mai intre pe forum , trebuie sa ne pierdem timpu ca asa consideri tu ca vezi doamne nu mai ai chef si noi tre sa stam si sa stergem .
      21. Daca nu poti sau nu doresti sa respecti acest regulament, singura solutie consta în încetarea participarii la acest forum. În caz contrar, vom fi nevoiti sa luam toate masurile necesare pentru ca forumul Logan Club Romania sa-si desfasoare existenta în bune conditii, incluzând interzicerea dreptului de a mai posta (ban-area), temporara sau pe termen nelimitat. Încetarea activitatii pe forum se face "ca atare", fara a fi întreprinsa nici o actiune din partea nimanui. Asadar, nu cere sa-ti fie sters user-ul, nu-ti sterge propriile posturi, nu scrie posturi kilometrice pline de acuze la adresa administratiei, nici aici si nici pe alte forumuri. Cu alte cuvinte încearca sa parases,ti decent comunitatea iar membrii acesteia sa-si aduca aminte cu placere de activitatea ta.
      Last edited by Cristi_Xp; 7 April 2010, 19:30.
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

in plus onorabile iulian paul, daca ti se sterge userul, acele 132 de posturi care le ai postate in prezent nu vor avea un nume, descriere, nimic, ceva ca si in poza atasata.
        si ca sa-ti citesc din Regulamenntul care nu l-ai citit:
        "21. ...Asadar, nu cere sa-ti fie sters user-ul, nu-ti sterge propriile posturi, nu scrie posturi kilometrice pline de acuze la adresa administratiei, nici aici si nici pe alte forumuri. Cu alte cuvinte încearca sa parases,ti decent comunitatea iar membrii acesteia sa-si aduca aminte cu placere de activitatea ta."

sau te deranjeaza mailul care iti reaminteste tot la 2 saptamani sa revii pe forum? te duci aici si schimbi adresa de mail http://www.loganclub.ro/forum/profil...o=editpassword

iti dorim succes in viitor si mai putini nervi
        Attached Files
        Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Ma ce scarbe, eu cand ma retrag anunt, sa primesc o coroana cu flori.
          Imi plac lalelele

Comment

nuuuuuuu!
            te rugam frumos nu pleca, te imploram, ma pun si in genunchi dar te rog nu plecaaa

te roaga foarte frumos o fata, nu ne parasi
            Comanda modulul DRL de aici

Comment

multi ar trebui sa-i urmeze exemplul. partial. adica sa plece dar in liniste...cezar si darkside ar trebui sa fie primii, ca-s comunisti. huo!
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google