If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am si eu o nelamurire (a nu se citi problema). Azi la ora 21:00, aveam 2067 de postruri. La 00:20, ajung acasa si vad ca am 1966 de posturi...
S-au sters 100 de posturi de-ale mele, am scris ceva ce nu trebuia pe undeva?
Multumesc.
sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Ori s-a facut un back-up la forum...ceea ce nu cred ca trebuia sa ne logam din nou,ori moderatorii isi fac treaba ca nu au de cine sa se ia.
Si eu sunt in situatia asta si nu e pentru prima data.
Probabil "off-topic".
de exemplu sterge un anunt vechi care acum este inchis unde ai adunat 10 posturi...e normal sa il elimine la un moment dat!cu siguranta unul din moderatori a facut curatenie!
nu vreau sa fiu rau...dar ce asa mare tragedie ca am pierdut niste posturi ... se pot recupera )
Credca toti avem -100 de posturi ... asta ne face mai dependeti de forum
voi n-aveti alta treaba? pe cine credeti ca intereseaza cate posturi avem fiecare? oricum, nu se dau premii si fiti siguri ca nu s-au sters decat de pe la anunturi, cafenea, rapoarte, etc. la cafenea din cate stiu nu se contorizeaza, insa la anunturi, posibil. poate de-acolo diferenta.
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
CataFOF in afara sa postezi off-topic mai faci altceva?
Propun closed!
Sau ar trebuii facuta o sectiune separata unde sa se mute subiectele vechi si neimportante pentru noi astia care tinem la propriile mesaje!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment