Schimbare Nickname User

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Schimbare Nickname User

Din actualul soacra in cu sorcova...argumente numai la cerere,insa nu cred ca este cazul

Hotaraste-te. Ba ai vrut ban, ba ai facut clone. Ce naiba e circul asta? Presupun ca nu esti vre-un copil de 8 ani.
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Cumva ai ceva cu mine sau nu inteleg?Care este problema ta?Iar incepem?Mai citeste si tu stirile si nu mai pune intrebari la care majoritatea stiu raspunsul.Sau macar posteza pe privat intepaturi de genul si explicam.

Comment

n-am nimic cu tine
        da mai simplu era sa-i trimiti un PM lui CristiXP si se rezolva!

Comment

in general, toate discutiile ce implica membrii comunitatii (cum vrem sa ne consideram) se fac in public, atat apararea cat si acuzatiile, omu a pus o intrebare decenta, tu te-ai agitat si ai raspuns nepoliticos
          sigpicMy ride

Comment

Originally posted by MishuRS View Post
            n-am nimic cu tine
            da mai simplu era sa-i trimiti un PM lui CristiXP si se rezolva!
            Trimite-i tu cand ai problema sa vezi cum este...
            Sectiunea asta este in general pentru modificari ale numelui userilor,deci aici am postat.Pacat ca tot felul de oameni...sa nu le zic altfel,in goana dupa nr. de posturi sar repede sa isi spuna fiecare ce crede,desi numeni nu i-a solicitat.Vedeti fratilor ca e loc destul pe forum de aruncat cu ideea/parerea/sugestia.
            DeLuXe stai calm ca multe se fac in afara comunitatii publice loganclub...daca vrei iti dau si ceva detalii,pe privat,nu cum vrei tu in public.

Daca ati fi draguti sa va vedeti de treaba aici as aprecia.Astept sa mi se rezolve cererea ,bineinteles daca se poate "domnule care te ocupi cu asta"

Comment

nu era nevoie de atat tam-tam pentru schimbare nickname...
              eu i-am dat un PM lui cristi si s-a rezolvat!

PS:nu-ti face probleme....daca vreau sa fac posturi fac pe cafenea;)

Comment

@viorelu: iti trebuie mult tupeu. Ceri Ban in mod public apoi faci clone si agiti spiritele pe threadul nationalei de la Sibiu. Sa inteleg ca vrei aplauze?

PS: Scuze ca nu urmaresc "stirile"...nu prea urmaresc ProTv-ul..nu te-am vazut la televizor.
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Care vechi user?Pai ce e clona?
                  sigpic

Comment

se va rezolva cand revine Cezar , din cate stiu el a dat banul .
                    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

S-a rezolvat. Gura mare strica apele linistite.

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google