If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
avem si noi nevoie de sectiunea noastra ( coltul nostru ). nu tin neaparat sa avem dar poate avem membrii noi care nu prea se descurca cu forumul si nu gasesc topicul nostru de discutii. ne intalnim de ceva vreme buna si cred ca meritam si noi sectiunea noastra.
Scuze daca am deranjat cu acest topic, dar poate astfel ne facem si noi auziti.
succes pe viitor , pacat ca alex nu sta prea mult in tara , e un baiat de treaba si cred ca toti sunteti asa.
puneti`va un logo pe masini , poate poate mai atrageti doritori.
Nu cred ca ai deranjat. Ai suportul meu in acest demers.
Totusi, cati membri sunteti? Ati facut ceva intalniri? Merci!
suntem 6 din care 1 vine mai rar pentru ca lucreaza in Belgia si vine mai rar.
intalniri am facut, am fost si la colegii de la calarasi, ne mai trebuie doar sectiune
succes pe viitor , pacat ca alex nu sta prea mult in tara , e un baiat de treaba si cred ca toti sunteti asa.
puneti`va un logo pe masini , poate poate mai atrageti doritori.
avem logouri cata. alex e "steluta" noastra in slobozia . chiar admir masina de cate ori o vad si il sustin pentru tot ce a facut pana acum si pentru ce va face in viitor
ooo ce bine suna aici! sunt si eu unul din doritorii de "creare" a sectiunii separate suntem putini...suntem la inceput...poate pe viitor vom fi mai multi, dar vrem si noi patratica noastra!multumim pt sustinere
Daca o tine-ti tot asa si vor mai veni membri pe parcurs sper ca in scurt timp sa aveti/avem sectiune separata ca toate celelante comunitati.Multumim pentru sustinere CataFOF si lui andy_X3m.
Multumiri si lui Cristi_Xp poate il lasa inima sa dea un click si sa ne face sectiune
problema e ca trebuie sa va alegeti un organizator , fara organizator degeaba fac sectiunea , ca trebuie sa se ocupe cineva de ea .
Imi cer scuze, dar abia acum am vazut threadul .Sectiunea creata , alegetiva un organizator .
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
esti propus de restul , sau te-ai propus singur ?)
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
nu m-am propus singur, eu am luat initiativa de a crea LC Slobozia, dar iti garantez ca baietii nu au nimic impotriva. daca doresti acordul lor il vei avea
nah bine , aveti sectiunea facuta . Esti organizator .
Bafta
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment