Propunere Pentru Vot

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Propunere Pentru Vot

Propun sa se faca un pool (vot), prin care toti userii acestui forum sa voteze dintre toti moderatorii pe cei care sunt complet pe dinafara, sau pe aceia care nu au habar cum ar trebui sa isi faca treaba, si sunt cu nasul pe sus si abuzeaza de aceasta 'functie' in loc sa faca ce au de facut, adica sa contribuie la dezvoltarea in bine a acestui forum, nu in a face din el balci.

Rog a se face un pool cu toti moderatori si cei cu cele mai multe voturi, sa fie scutiti din aceasta 'functie' , sunt deja cativa printre ei pe care ai doare in fund de forum, si baneaza si dau cartonase doar ca asa au ei chef, pacat.

prin moderatori inteleg tot ce e de culoarea verde...
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

a dat ordin mumus , XP-ule ia masuri

Comment

Aici e "cu depinde" ca sa zic asa. Ideea e ca XPu clar plateste niste bani ca sa tina forumu asta iar noi ceilalti participanti nu facem lucrul asta. Deci, in fond, el isi poate rezerva dreptul de a-si alege participantii pe forum si poate face acest lucru fie personal, fie prin moderatori. Deci se pot face zece polluri, da nu le vad rostu. Eu, si alti useri ca mine nu am avut nici un fel de probleme cu nimeni, desi poate am mai dat cate o intepatura mica, poate am fost offtopic (si ne-au fost sterse posturile). Bat pariu ca cei care au probleme cu unii moderatori sunt cei care au avut mustrari sau banari. Si in acelasi timp, din ce am urmarit eu pe forum acele sanctiuni, in proportie de 90-95% au fost "meritate"

PS: pe masura ce se umple forumul de useri si in consecinta de threaduri e normal ca sanctiunile sa se aplice mai dur pentru ca dezordinea sa nu fie prea mare, Poate acum un ban se da mult mai usor decat in urma cu 2 ani, dar acum e si mult mai greu sa urmaresti forumul (sunt multe threaduri deschise aiurea, multi care isi dau cu parerea fara sa stie despre ce vorbesc, multi ofticati ca li s-a sters posturi samd.)
      If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

Ce-ai nea Kelemen, daca n-ai parte de scandal, nu te simti bine, asa-i?

Ca sa fie suficient de clar: moderatori sunt pusi aici ca sa fiti paziti, pt ca uneori se intampla sa va mai certati, sa va injurati si sa postati anapoda.
        "Functia" de moderator, nu este o functie cum o percep majoritatea, ci nu este altceva decat contributia unuia ce doreste a aduce pe cararea cea dreapta forumul.

Cu alte cuvinte, tu care ai fost banat in repetate randuri, ai injurat in repetate randuri pe diversi din "capul" forumului, mai exact pe Xp si Seba, ti-a fost aratata intelegere prin acceptarea ta printre randurile utilizatorului forumului.

Daca tu crezi ca vei reusi sa faci vreo izbanda printr-o astfel de atitudine te inseli.

Eu propun sa fie dati "jos" moderatorii, si sa-l punem pe mumus, caci vad ca are o frustrare...sau mai multe.

PS: data viitoare da un pm adminului daca crezi ca s-au facut "abuzuri". Pana una alta vad ca ti-ai aratat adevarata latura, cea galcevitoare. Daca mai continui cu prostiile astea, ai cuvantul meu, ca vei fi banat permanent.
        Last edited by Cezar; 23 September 2010, 14:10.

Comment

Punem de floricele?
          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Mai mumus, tu faci o eroare. Invoci un poll din motive personale, adica subiectivism. In orice comunitate exista un Regulament care si asa nu e aplicat la sange de moderatori pentru ca e bine sa mai "lasi de la tine". Nu suntem la Politie. Daca ti se pare ca noi am fost prea duri incearca putin sa vezi lucrurile din afara in special pe sectiunea Brasov, zona crepusculara pe forumul asta (habar n-am de ce) si da tu un exemplu despre cum am fi putut noi sa impacam si capra si varza. Mi se pare o ipocrizie sa rascolesti rahatul din moment ce ai antecedente a unor nerespectari primordiale ale Regulamentului.
            Cum spune si colegul din C-ta, nush cum dracu se face ca cei mai multi nu se plang de moderatori DAR sunt cativa care se considera maltratati. Oare este grea o introspectie si o analizare de sine in ceea ce inseamna consecintele a ceea ce face fiecare???
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Threadul asta chiar e aberant .... @mumus daca tu ai probleme cu moderatorii cred ca problema e la tine ....de ce alti useri mult mai vechi pe acest forum nu au avut niciodata cartonase , ban ???
              In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
              sigpic

Comment

Sincer...nu am nici o problema... dar intamplarea face ca mai frecventez alte 2 forumuri, fara legatura cu dacia...si acolo moderatorii chiar se implica si te ajuta in probleme...pe cand aici..se face misto de orice situatie... fie ea cat de serioasa...

Ca deobicei la orice subiect voi intrati si faceti caterinca...
                propunerea mea poate este prea dura, dar mai incercati si voi sa face-ti ceva pentru acest forum, nu numai mistouri...
                Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Si pe forumurile alea ai injurat si facut clone? Te intreb amical.
                  Te mai intreb in ce masura judeci ce-au facut moderatorii pentru LoganClub si de ce crezi ca li s-a dat responsabilitatea de a modera.
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Propunerea ta este hilara,nu dura.
                    Chiar nu poti sa vezi?Sau te-ai plictisit din nou de forum?
                    Last edited by D-FENS; 23 September 2010, 14:45.

Comment

Il votez pe Seba ca nu mai intra pe forum . E cam sec forumul fara el.

Ca de obicei cand era liniste pe forum cineva se plictiseste si da cu bata-n balta. Bine ca nu s-a supus la vot daca mai ramane XP administrator sau nu .
                      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Cu votul se rezolva nimic, e ca si cum la scoala elevii voteaza profesorii in functie de preferinte de genul, arat bine, e cool, pune note mari si nu dupa capacitatea intelectuala si pedagogica. E drept ca fiecare avem nemultumiri cateodata, eu personal am impresia ca unii moderatori iau partea unui user vis-a-vis de alt user in functie de regiunea de unde e, dar nu intind discutia. E drept ca pe unele forumuri limbajul e mai barbatesc, dar cand se ajunge la jigniri si acolo se taie macaroana.
                        Cat despre finantarea unui forum, cum a zis cineva mai inainte, nu cred ca e tocmai asa (sau daca e asa nu e tocmai economic), finantarea trebuie sa vina din reclame atrase prin traficul acelui forum. Oricum, daca se deschide discutia ar fi mai multe de clarificat privind moderarea acestui forum si implicarea Dacia in asa ceva (pana la urma e reclama clara la marca Dacia), dar chiar nu vad la ce ar folosi, probabil informatiile sunt confidentiale.
                        Concluzie: cine nu se regaseste pe aici, sa faca un forum paralel. Sau sa nu-l frecventeze pe asta.
                        Cine-mi da ban?

Comment

Eu pe XP ca din cauza unora ne-a scos din "drepturi"
                          sigpic

Comment

Daca stinge XP lumina,vorbim singuri....

mumus,multumim ca ne-ai mai luminat ziua...

Comment

Originally posted by andy_x3m View Post
                              Eu pe XP ca din cauza unora ne-a scos din "drepturi"
                              Unora care fac poll-uri.
                              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google