Propunere Pentru Vot

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

... inca un motiv de "scandal" !!!
    Mai bine sa pui raul înainte, si sa lasi ce e mai bun ca o surpriza.sigpic

Comment

Originally posted by mumus View Post
      Sincer...nu am nici o problema... dar intamplarea face ca mai frecventez alte 2 forumuri, fara legatura cu dacia...si acolo moderatorii chiar se implica si te ajuta in probleme...pe cand aici..se face misto de orice situatie... fie ea cat de serioasa...

Ca deobicei la orice subiect voi intrati si faceti caterinca...
      propunerea mea poate este prea dura, dar mai incercati si voi sa face-ti ceva pentru acest forum, nu numai mistouri...
      pai cum sa te abtii cand spui ca kormoranurile sunt cele mai bune anvelope )

Comment

Poll s-ar putea face,insa scopul lui nu il vad,poate o schimbare de atitudine asa cum ar trebui din partea lor(a moderatorilor),asa cum mi s-a parut mie ca era acum un an-doi,o decenta cat de cat.Ce se intampla in camera moderatorilor e treaba lor,mistocareala de acolo nu ar trebui sa se afiseze si pe partea generala a forumului,cum se intampla de cele mai multe ori.
        Ca sa fie suficient de clar: moderatori sunt pusi aici ca sa fiti paziti, pt ca uneori se intampla sa va mai certati, sa va injurati si sa postati anapoda.
        "Functia" de moderator, nu este o functie cum o percep majoritatea, ci nu este altceva decat contributia unuia ce doreste a aduce pe cararea cea dreapta forumul.
        ...cum zice Cezar.De acord...insa cum ramane cu restul comportamentului unora dintre moderatori?...cel "ticalos si mistocar"...in rest totul pare a fi in regula
        Numai bine!

Bre viorele ai 7000 de clone, cand ai de gand sa incetezi? Sa stii ca nu primesti premiu pt cele mai multe clone.
        Last edited by Cezar; 23 September 2010, 16:52.

Comment

Si marlan comunist cum sunt, l-am banat pe nenea Mumus.
          De ce?
          Voila:
          1. clone in repetate randuri
          2. injurii aduse multor colegi de forum, in special lui Seba (acum ceva timp)
          3. "agitator" de spirite nelinistite
          4. scandalagiu de meserie.

Comment

) hahaha , si`a taiat singur macaroana
            deci nu mai pot de ras , sa ma scuze mai marii capi interlopi dar sunt pe jos

Comment

Originally posted by Cezar View Post
              Si marlan comunist cum sunt, l-am banat pe nenea Mumus.
              De ce?
              Voila:
              1. clone in repetate randuri
              2. injurii aduse multor colegi de forum, in special lui Seba (acum ceva timp)
              3. "agitator" de spirite nelinistite
              4. scandalagiu de meserie.
              Cel putin ai incercat sa te abtii in motivare,dar tot cu atitudine sugubeatza,care nu isi are locul aici.Esti pe drumul cel bun,sper

Comment

Este incredibil cum nu se satura unii in a-i calca pe bec pe altii, avand o motivatie interioara incredibila: "c-asa vrea muschii mei...".
                Si pe alte forumuri, moderatorii fac exact ce fac si cei de aici, ba chiar sunt mai stricti decat ai nostri, asa ca, in loc de flame-uri poate ar fi mai de bun simt treaba aia cu "ciocu' mic", mai ales in cazuri de "musca pe caciula".
                The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

@viorelu-kraag: Nu te inteleg. N-ai zis cu gurita matale ca vrei contul sters? O iei dupa urma lui mumus cu clonele? Stiu ca de la o varsta anume in sus esti perfect matur in ceea ce afirmi. N-ai decat sa-ti faci inca o mie de conturi de acum-incolo. N-ai decat sa-ti pierzi minute in sir creand alte usere. Sa sti ca Ban-ul se da in aproximativ...10 secunde.
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Iertata fie-mi indrazneala, dar de ce nu se inchide?
                    The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

Ca bine zici
                      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google