Problema Anvelope1.ro

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema Anvelope1.ro

Am o problema. Ori unde dau click (inainte dadeam click si nu se intampla nimic, un spatiu alb oarecare) ma trimite pe anvelope1.ro . Sau, daca apas pe al treilea buton de la mouse(pe scroll, pentru a deschide intr-un alt tab o pagina), la fel intra pe anvelope1.ro . Nu se poate rezolva problema?
    sigpic

eu unul nu am aceasta problema...doar daca dau click pe chenarul reclamei atunci ma arunca in site-ul respectiv...ai incercat cu alt tip de browser sa vezi daca la fel face ?

Comment

Folosesc Opera. La bursa, sub orice text (chiar si sub numele userului) imi apare o dunga rosie. daca dau click cu un milimetru mai jos de text ma transfera pe anvelope1.ro
      sigpic

Comment

eu aveam aceasta problema cu "bateria" de la DACIA ))

Comment

Originally posted by iamagi View Post
          Folosesc Opera. La bursa, sub orice text (chiar si sub numele userului) imi apare o dunga rosie. daca dau click cu un milimetru mai jos de text ma transfera pe anvelope1.ro
          Si la mine apar aceste linute rosii dar nu ma trimite pe anvelope1 decat daca dau clic pe acea fereastra.
          sigpic

Comment

aceleasi dungi imi apar si mie pentru 3-4 secunde

Comment

de aia 90 % din useri folosesc firefox
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

tot pe oprah, pardon opera sa ramaneti ca e bun browser-ul...
                folositi mozilla firefox cu update-urile la zi. m-am lovit de "n" probleme legate de alte browsere, iar mozilla firefox nu mi-a creeat niciodata probleme.
                sigpic

Comment

Subscriu: Folosesc Mozilla si n-am problema semnalata
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Eu folosesc Chromium-Browser (in linux) si nu am nici o problema...
                    passion 1.5 DCi

Comment

am postat si un link ca sa intaresc ce am spus putin mai sus.

sigpic

Comment

IE pe locul 3? Buna gluma....
                        Si sa nu fie cu suparare, nu am nimic cu anvelope1, dar decate ori dau "open in ne tab" (folosesc de multe ori solutia asta in navigare) ma trtimite la site-ul sus amintit...
                        A!Eu folosesc opera de ani de zile si nu am probleme...
                        Cand e vorba de bani, toti suntem de aceasi religie...

Comment

Google Chrome folosesc si nu am aceasta problema, in schimb am probleme cu pozele, dau click pentru marire si se micsoreaza defapt, pe un alt terminal si alta consexiune internet tot chrome folosesc iar pozele merg fara probleme.

Comment

Instalati Mozilla ca de asta e cel mai bun,apoi adaugati pluginul Adblock Plus .
                            Scapati de toate reclamele,dupa orice site/incarcari grele ale paginii/reclame care se deschid singure in alte ferestre,etc.!!

Comment

Salut.
                              Si eu folosesc mozila,e foarte bun
                              IE am folosit foarte putin,e si ala instalat,dar mozila e ok.
                              Acum am luat si adblock p;us sa vedem ce face si el:0
                              Numai bine.
                              Un Logan----YNG-----
                              Numai bine.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google