Si eu folosesc opera, si am aceeasi problema cu anvelope1.ro
Problema Anvelope1.ro
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
mama lor de reclame .era chiar enervanta ..multumim ca ai scoso xp-ule .la mine cum deschideam pagina se deschidea si reclama.Bine ca am scapat de ea.enervanta rau.Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
Bine ca ati scos porcaria aia de reclama , chiar am vrut sa sesizez si eu adminu acestui forum, eu folosesc Chromu si de fiecare data cand deschideam o pagina si treceam cu mouse-ul peste reclama aia se deschidea si trebuia sa o inchid cu X , ff enervant !!!! Multumesc se pare ca s-a rezolvat !!!
PS: iar aia rosie cu anvelopele sau cu ce naiba mai era , ramanea "always on top" peste poze daca dadeam click sa le deschid mari .sigpic
Comment
-
Originally posted by bogdan_1984 View Postam postat si un link ca sa intaresc ce am spus putin mai sus.
http://internet-browser-review.toptenreviews.com/
Originally posted by derbedeu View PostMda..acuma daca dau clic cumva, din greseala, alaturi de subiect, ma trimite direct pe anvelope!Ptr mine a inceput sa devina o antireclama....
Chiar nu se poate face nimic?sigpic
Comment
-
folosesc mozila si azi nu stiu pe ce am apasat...ca doar pe acest site s.a marit scrisul...cum il aduc la starea initiala??Attached Files__________________
sigpic
Comment
Comment