If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
AR-18-MOS la urmator post de al tau pe aceasta sectiune iti dau ban
Recitind regulamentul, am constat ca adimrv, pe langa lacunele asupra gramaticii limbii romane, are si diferite lacune asupra regulamentului. Astfel, pentru a evita un abuz din partea lui, il rog sa indice punctul din regulament care interzice expres postarea pe o anumita arie.
Excludem faptul ca el nu respecta puncte din regulament ca:
spatiu se lasa dupa si nu înainte de semnele de punctuatie
P.S. Rog sa nu se ia in considerare porumbelul scapat, pentru promovarea in mult dorita sa functie, de supermoderator.
@ar-18-mos: adimrv a gresit (poate, dar nu stiu regulamentul moderatorilor), insa greseala lui unica vine dupa cel putin 4 "calcari pe bec" din partea ta, calcari care au fost sterse de crististreulea si adimrv. Corect ar fi fost sa spui si ca te-a avertizat anterior acelui post ca va aplica regulamentul daca mai postezi tampenii. Iar daca recitesti regulamentul, la punctul 4 ti se specifica exact ce ti-am explicat si eu, iar jos de tot scrie clar ca pentru nerespectare iei warn sau ban.
Si, desi tu ai aprins "flacara revoltei", tot tu esti cu gura mare. Uiti ca in tara asta, tot hotul striga cel mai tare "hotiii!"
Fii mai putin recalcitrant si nimeni nu va avea nimic impotriva ta. Deocamdata nu ai reusit sa creezi decat antipatii prin atitudinea de tip "Gica contra" si jigniri repetate. Ce o sa urmeze?
In ce priveste "aspirarea" lui adimrv la "functia" (de altfel onorifica pana la urma) de supermoderator, daca exista motive necesare si suficiente pentru asta, va deveni supermoderator si chiar va fi sustinut. Daca nu, va ramane la stadiul de aspirant. Dar niciunul din noi nu are dreptul sa judece pe cineva doar pentru ca este ambitios si vrea mai mult, fiindca suna a invidie. Fa si tu pentru forum si colegi ce face adimrv si mai discutam.
@vasile78: adimrv este sustinut doar daca merita acest lucru. Cand greseste este primul care afla. Dar stii ceva? Are bunul simt sa recunoasca greselile, spre deosebire de multi altii.
@ar-18-mos: adimrv a gresit (poate, dar nu stiu regulamentul moderatorilor), insa greseala lui unica vine dupa cel putin 4 "calcari pe bec" din partea ta, calcari care au fost sterse de crististreulea si adimrv.
Interesant e ca dupa ce mi-am expus punctul de vedere, au aparut felurite vuvuzele, precum JREwing, Razvy, CataFOF si-nca unu' care-l sustinea pe razvy, ca deh, in haita toti sunt tari. Partea maronie care a facut-o mereveul, e ca dupa ce Streulea mi-a sters posturile, i-a lasat pe cei doi vuvuzici sa ma atace lasand posturile lor, iar cand le-am raspuns sa-mi dea un warn pentru "off-topic". Foarte interesant! probabil bulele apelor minerale i-au afectat vederea vajnicului vanzator de sifon, nevazand posturile in care eram atacat si erau off-topic si nesanctionandule ca pe ale mele. Ca dup-aia, intr-un acces de fudulie, sa-mi interzica sa postez pe o anumite sectiune, uitand ca regulamentul nu prevede asa ceva. Dar deh, daca nu-i si fudul ....
Dupa cum spuneam, nu luati in considerare toate acestea pentru mult visata sa functie de SM, ca dup-aia poate-si impacheteaza jucariile si pleaca. Nu poti avea mari pretentii de la un vanzator de apa minerala.
@AR-18-MOS: Nu mă cunoști, dar mă jignești în continuare. Chiar nu ai strop de rușine?
Să știi că sunt tare și de unul singur. Tu chiar nu faci diferența între puncte de vedere și nesimțire și tu ești cel care abuzează de răbdarea celor din jur. Poate că ai „pile”...
Rușine încă o dată.
The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
Interesant e ca dupa ce mi-am expus punctul de vedere, au aparut felurite vuvuzele, precum JREwing, Razvy, CataFOF si-nca unu' care-l sustinea pe razvy, ca deh, in haita toti sunt tari. Partea maronie care a facut-o mereveul, e ca dupa ce Streulea mi-a sters posturile, i-a lasat pe cei doi vuvuzici sa ma atace lasand posturile lor, iar cand le-am raspuns sa-mi dea un warn pentru "off-topic". Foarte interesant! probabil bulele apelor minerale i-au afectat vederea vajnicului vanzator de sifon, nevazand posturile in care eram atacat si erau off-topic si nesanctionandule ca pe ale mele. Ca dup-aia, intr-un acces de fudulie, sa-mi interzica sa postez pe o anumite sectiune, uitand ca regulamentul nu prevede asa ceva. Dar deh, daca nu-i si fudul ....
Dupa cum spuneam, nu luati in considerare toate acestea pentru mult visata sa functie de SM, ca dup-aia poate-si impacheteaza jucariile si pleaca. Nu poti avea mari pretentii de la un vanzator de apa minerala.
Daca tot invoci Regulamentul, apelativele folosite de dumneata in ce sectiune de "Asa nu se face" se incadreaza? Eu acum ce sa fac? Sa trec cu vederea "vuvuzelele" si "vanzatorul de sifon" si apoi sa te aprob? Nu este evident ca ceea ce reprezinti prin adresare, aduce si niste consecinte?...sau te asteptai la niste aplauze?
In alta ordine de idei: deschidere unui thread menit sa aduca flame in loc de folosirea functiei Report, ma duce cu gandul la o razbunare din partea dumitale.
Aici inchid DAR daca se repeta, consecinta nu este cartonas rosu ci direct BAN.
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
ma simt si eu dator sa dau o explicatie, da AR-18-MOS, am sters posturile care meritau sterse.
postul #41 l-am lasat, e parerea ta si intr-un fel ai dreptate.
urmatorul post JrEwing iti explicat un lucru cat se poate de normal, nu-ti place ce se scrie in respectivul thread, evita sa-l citesti.
dar tu betmen ai aparut cu un post acid si ti-am dat chiar un cartonas rosu pentru el. evident ca respectivul post s-a sters, inclusiv al lui JrEwing.
ai vrut sa-ti impui din nou parerea si sa convingi vuvuzelele sa nu participe la protest, moment in care vuvuzelele ti-au raspuns mai acid iar tu ai sarit calul, dar l-ai sarit barbate, nu te-ai jucat.
acesta este motivul pentru care adimrv ti-a dat si el un cartonas si ti-a explicat sa nu mai scrii in acel topic ca iti da ban.
te-a iertat mrv-ul si intunecatul, eu doar acum am vazut, ai o luna vacanta.
ai vrut tu sa demonstrezi ca esti inteligent, mai faci si topicuri aiurea si ma obligi sa abuzez si eu.
ce-ai man? te-ai prostit? ai fost prin Brasov cu sorcova si ai luat si tu virusul? daca nu te cunosteam ma gandeam ca e vre-unu care cauta scandal din plictiseala.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment