Schimbare Denumire Topic

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Schimbare Denumire Topic

cer schimbarea denumiri topicului "Intalnirea regionala logan club brasov 4,5,6 martie 2011" in Intalnirea regionala Seb8ita 4,5,6 martie 2011 deoarece din partea Logan Club Brasov nu primeste sprijin in organizare si nu e corect sa primim meritele
    Last edited by unknown; 7 January 2011, 21:56.
    sigpic

Care Logan Club Brașov nu susține? EastCoast sau WestCoast? La Cinciș lucrurile au fost foarte OK, foarte limpezi, iar Sebi a lăsat o impresie excelentă. Sunteți un oraș cât jumate din Timișoara și aveți mai multe LC-uri... Tare de tot. Și nici nu se înghit între ele. Și mai tare.
    Păcat, fiindcă chiar puneam de o gașcă măricică să venim la voi, dar stau să mă gândesc dacă vreau să particip la ceva gen Scary Movie...

Originally posted by JREwing View Post
    Sunteți un oraș cât jumate din Timișoara ...
    Retrag această parte din replică, deoarece se pare că am dat cu oiștea-n gard (mulțumesc, Dane pentru observație). Restul...rămâne cum am stabilit.
    Last edited by JREwing; 7 January 2011, 22:18. Reason: Automerged Doublepost
    The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

Pfff...pana la urma topicul asta se vrea ca o ironie!?Ar fi bine ca baietii sa isi rezolve problemele personale altfel ca deja se intelege ca unii au ceva cu intalnirea regionala si implicit si cu participantii la intalnire.Firesc ar fi ca cei ce au ceva impotriva intalnirii de la Brasov sa "participe" prin neimplicare totala...chiar daca ,poate,vor fi macinati de frustrari dupa.

Comment

Nu se poate indeplini cererea.

Si ca sa incheiem subiectul, te rog ocupa-te de organizare, nu de dezorganizare.
        Daca nu esti capabil/nu vrei, stai pe bara.
        Last edited by Cezar; 8 January 2011, 13:32.

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google