Apartenenta La Group Memberships Logan Club Bucuresti

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Apartenenta La Group Memberships Logan Club Bucuresti

    Domnule organizator al L.C.Bucuresti, astept pe aceasta cale un raspuns oficial,transparent,la umila mea solicitare de opta pentru apartenenta la L.C.B. Nu tin neaparat ca sub nickul meu sa scrie ca fac parte din comunitatea pe care dumneavoastra inca o conduceti,insa ar trebui sa stie toata lumea care este politica dupa care va ghidati.
    Am apelat la aceasta metoda pentru ca la prima cerere ati preferat sa-mi dati reject,iar la a doua....nici nu v-ati mai deranjat s-o cititi. Un raspuns era mult mai fair,mai ales ca nu sunt totusi de o luna in LOGAN CLUB.
    Multumesc.

  • #2
    si eu eram membru cica logan club , de ceva timp a disparut si la mine , ozn-urile sunt de vina

    Comment


    • #3
      Welcome to Ploiesti !

      Comment


      • #4
        cred ca e discriminare... ti se baga pumnu in gura si mana in buzunar
        Last edited by NerviiMei; 16 March 2011, 19:31.
        Fuarte Nervos !!!

        Comment


        • #5
          De 15minute astept un raspuns,timp in care organizatorul nostru sta in umbra. Nu-ti asumi nimic??

          Comment


          • #6
            Sorin,

            Asa cum mi-ai dat azi pm si eu in loc sa-ti dau un raspuns scurt si la obiect ti-am explicat exact motivele pentru care nu ai primit asa iti explic si aici sa vada toti:
            In luna august - septembrie 2010, de-a lungul a mai multor intalniri s-a hotarat ridicarea clubului nostru la un nou nivel, mai ales ca in Bucuresti suntem un colectiv destul de mare.
            De-a lungul timpului din septembrie pana in decembrie(atunci s-au strans ultimii bani de la peste 75 de membrii, si momentul in care am cam fost numit organizator), tu nu ne-ai onorat cu prezenta, prin urmare nu ai fost informat, asa cum ti-am zis si in cadrul conversatiei noastre, imi pare rau pentru problemele avute de tine drept pentru care nu ne-ai putut onora cu prezenta ta, dar acest lucru nu inseamna tinerea in puf, telefoane speciale pentru anumiti membrii. Ca si tine sunt multe alte persoane care au venit mai rar sau chiar o data, si au fost informate deoarece 7 zile pe saptamana se vorbea cate 5-10 minute fix de acest lucru la fiecare intalnire. In decembrie cand am devenit organizator de intalniri si te-am contactat pentru calendar, mi-ai raspuns foarte sec... ce-mi trebuie ca cei din club m-au ignorat ca eu am trimis poze si nu m-ati bagat in calendar cu toate ca ai fost anuntat de mai multe ori sa te prezinti la cele 5-6 sedinte foto organizate de Jokeru care a facut si el sacrificii sa stea 4-5 ore in fiecare sambata la polivalenta doar sa faca niste poze. Acest raspuns si lipsa ta din activitatile clublui m-au convins sa cred ca nu te mai intereseaza activitatile acestuia. Din ianuarie pana in martie ai reinceput sa vii din nou la intalniri, de 2-3 ori, timp in care oricum nu s-a mai vorbit deoarece actele preliminare de care era nevoie pentru asociatie au fost trimise mai departe, prin urmare nu consider ca trebuie sa pun mana sa sun toate persoanele de la infiintarea clubului pana in ziua de azi doar ca sa afle ca noi restul mai traim. Asa cum si eu si Skandal inca primim telefoane cu ... ce se mai intampla prin club, unde ne intalnim, daca mai traim samd ... asa si tu puteai sa te interesezi.

            Acum partea pentru care tu te-ai suparat:
            In septembrie cand s-a hotarat spargerea si readerarea tuturor membrilor la acest grup s-au hotarat urmatoarele deoarece se primesc cam 20 de cereri saptamanale:
            - se da reject la toti cei care nu sunt activi in offline( intalniri, evenimente), si cei care nu au intrat in asociatie deoarece ne trebuia o lista oficiala cu acesti membrii urmand ca ei sa obtina si alte beneficii pe langa apartenenta la un grup. Acest lucru a aparut pentru a diferentia persoanele fondatoare ale clubului de persoanele care nu au putut da banii si care pot veni in continuare fara nicio problema la orice intalnire si nici nu sufera de vreo discriminare. Chiar tu inainte de pauza ziceai ca vrei asa ceva, cei care nu sunt activi sa nu mai primeasca stickere si alte insemne ale clubului atata timp cat nu sunt prezenti la intalniri.

            Timpul scurs de la primul reject pana la a 2-a cerere care inca se afla in pending a fost, daca nu ma insel de aproximativ 2-3 luni, moment in care ne-am intalnit de mai multe ori, caz in care nu m-ai intrebat nici macar o data fata in fata de ce nu ti-am dat accept. In tot acest timp au exista intre 4- 10 persoane care activeaza in continuare in cadrul LCB ce nu au putut da bani, unii fiind si prieteni mai apropiati de-ai tai dar care m-au intrebat si venind la intalniri au aflat de tot ceea ce trebuia sa se afle.

            Cu cele spuse mai sus consider urmatoarele: avand in vedere ca erai un membru asa cum zici si tu "vechi" nu era normal sa dispari dupa fata pamantului 6 luni apoi la primul contact separat( contact avut pe messenger) sa zici nu ma intereseaza de club ca nu m-ati bagat in calendar, iar apoi dupa inca 3 luni sa pornesti un topic in care sa vrei un raspuns care eventual sa contina si scuze pentru modalitatea brutala si incorecta cu care ai fost tratat, pentru ca nu te suna cineva din club, special sa te informeze ca trebuie sa participi si tu la o strangere de fonduri pentru a putea infiinta ceva benefic pentru tot clubul. Consider ca atitudinea ta, care o folosesti pe 80% din topic-uri, aceea de a ataca orice persoana care nu iti face pe plac sau nu te aproba a fi mult mai daunatoare, decat incercarea mea si a noastra( a intregului colectiv) de a trata toti userii in mod egal fie ca unul este venit de 2 saptamani sau unul care este venit de 4 ani.

            Acesta este singurul reply pe care il vei primi de la mine, avand in vedere ca in mijlocul conversatiei avute pe messenger tu te-ai decis sa pui subit capat discutiei, raspuns care il aveai deja acolo.

            Apropo cauza pentru care nu s-a facut publica aceasta incercare de ridicare a unei asociatii pe forum( lucru la care au fost toti de acord, useri chiar mai vechi decat tine) a fost aceea de a incerca sa realizam si noi ceva si mai frumos in stilul LCB pe care il cunoaste tot forum-ul, dar pe aceasta cale iti multumesc deoarece tocmai tu ai reusit sa dai cu bata in balta mai rau decat orice alt membru pe care il are LCB.

            Scuzele de rigoare pentru acest post mic, dar ai vrut un raspuns transparent ... mai transparent de atat nu cred ca este posibil.
            B-187-H D Z->A.k.a Tobita Indemanaciu

            Comment


            • #7
              multumesc pentru raspuns
              Se poate inchide inainte sa nu-mi dai si ban, dupa ce mi-ai sters apartenentele la celelalte cluburi.Cu ce drept ai facut asta??????????

              Comment


              • #8
                eu ti le-am sters .
                Cu regula principala , ca un user are voie sa apartina doar la un usergroup local ,de preferat clubul de unde este .
                Daca vrei sa ramai afiliat la Ploiesti , o sa ramai acolo si il scapi de sanctiune si pe MihaitaMCV care ti-a dat accept fara rost .
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

                Comment

                Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google