Diverse Nimicuri Vs Auto?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Diverse Nimicuri Vs Auto?

Incep acest thread pentru a sti exact rolul forumului logan club.
    Am vazut atatea anunturi tip "vand telefon", "vand bicicleta", "cumpar simpatie" etc.
    Vreau sa stiu daca voua vi se pare normal ca pe acest forum sa intalnim diverse anunturi fara a avea nimic in comun cu masina.
    Unii castiga din asta, inteleg eu.
    Sunt atatea locuri in care pot sa postez anunturi de vanzare diverse.
    Sunt de acord sa vad ca vand oamenii tobe, ornamente sau alte lucruri care tin de domeniul auto, dar telefon?????
    Fi macar destept si spune ca ai un incarcator auto de vanzare si daca e nevoie dai odata cu el si telefonul.
    Care sunt parerile voastre?
    4
    Bineinteles
    50.00%
    2
    Categoric nu
    50.00%
    2
    In lipsa de alte subiecte e ok
    0.00%
    0

The poll is expired.

Parerea mea e ca anunturile se pot posta ca doar de aceea exisa sectiunea de anunturi. Daca sunt membru pe acest forum si am de vanzare un telefon la un pret bun, de ce sa il vand altundeva? Poate il vrea cineva de pe forum si fac un pret special pentru el.

Atata timp cat nu ne apucam sa vindem sosete, inele, vibratoare, eu zic DA - sa ramana!

In alta ordine de idei, vad ca nu incetezi sa-l ataci subtil pe Sonykel!

Comment

Si care e legatura? E sectiune de anunturi...vinzi ce vrei.."pe cine vrei",atata timp cat se respecta regulile de postare ale unui anunt...
      Last edited by Cristi_Xp; 14 March 2008, 13:20.
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Si Eu Sunt Pentru , Sa Ramana
        :love5::love5: :sofer1: :majesty2:

Comment

Normal...sa ramana...nu desfiintati nimic...cum spunea si cineva mai sus daca am ceva de vanzare de ce sa nu vand... ....mai ales ca pt unii acest forum a devenit a 2 a casa ....
          0.9 tce SL plus

Comment

Sincer acum Cristi, crezi ca isi au rostul topicuri de genul astuia?

N-am nimic personal cu omul dar..................

Comment

Nu atac pe nimeni daca vreau sa afllu niste pareri.
              Sa fie omorat mojicu ca a incercat sa submineze autoritate nu stiu cui.
              Pai ce sa mai scriem daca toate sunt contrate?

Comment

Normal ca au rostul si alt fel de discutii decat auto. in-afara de faptul ca logan club e un loc in care se discuta in primul rand despre logan, e si un loc unde toti sunt prieteni. iar intre prieteni se poarta orice fel de discutii. deci sunt mai mult decat de acord si cu discutiile care nu au ca tema loganul.
                1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!

Comment

Stiu ce vrei sa spui cu prietenia insa daca privesti mai bine o sa vezi ca unii castiga material din asta.
                  Nu conteaza pentru ei ce probleme ai tu cu masina ci in primul rand conteaza sa agate cativa naivi carora sa le bage pe gat te miri ce.
                  Priveste thread-urile deschise de anumiti useri si o sa vezi ca toate au aceeasi tenta.

Comment

Poate fiecare sa vanda si sa cumpere ce vrea, atata timp cat regulamentul permite asta.
                    Nu se vand/cumpara jocuri/muzica/programe piratate sau alte astfel de incalcari ale legii.

Threadul asta nu-si are rostul, raspunsul fiind dat deja, imi permit sa inchid.
                    Cel mai nou proiect auto din România!
                    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google