Mesaje Trimise Automat Prin Emailuri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mesaje Trimise Automat Prin Emailuri

Salutare,

O sugestie: n-ar fi rau sa mai "cizelati" mesajele trimise automat. Am primit, de exemplu, urmatorul mesaj:

----------
    Subject: cpk! Esti inactiv pe LoganClub,de ce?
    From: Dacia Logan Romania <Dacia@yahoo.com>
    To: xxx
    Salut, cpk!
    Am observat ca nu mai frecventati forumul Dacia Logan Romania de ceva vreme,cum putem sa va facem sa intrati din nou ?

Nu va tenteaza sa reveniti ?
    -----------

Nu sunt probleme mari cu el, dar totusi ar fi bine ca adresarea sa se faca consecvent, fie la persoana a II-a singular ("Esti inactiv"), fie la pers. a II-a plural ("am obs. ca nu mai frecventati forumul").

De asemenea, lipseste spatiul dupa virgula ("esti inactiv pe Logan club,de ce?" SAU "de ceva vreme,cum putem") si exista un spatiu in plus inainte de semnul de intrebare (cum putem sa va facem sa intrati din nou<aici nu trebuie sa fie spatiu>?)

In mod normal astfel de mici greseli se trec cu vederea, dar fiind vorba de niste template-uri care se trimit la sute sau poate mii de oameni, poate ar merita revizuite.

Buna idee .
    Intrucat este destul de invechit astept ceva propuneri pe threadul acesta.Cine are idei le poate prezenta aici .
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Working...
    X
    Anulare DPF
    Politica de Securitate Google