Solicitari catre moderatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Multumesc andrei

Comment

• Felixb=BogdanA
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Multumesc Cristi_Xp .
        http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Rog sa se dea bann pe userul BogdanA.
          Multumesc anticipat.
          http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Dar ce-ti veni, omule? De ce vrei bann?
            sigpic
            Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• Nu se da nici un ban, clar!
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Doamne fereste... Felix ce ai???

sigpic

Comment

• Iar incep solicitari aberante? Ce dracu, s-a intors lumea cu sula in sus? Limbajul e total neacademic, stiu, dar mai, ce aveti de impartit iarasi? Felix, astept un pm de la tine sa-mi explici ce se intampla. Cum am mai vb noi multe, rezolvam si de data asta. Si lasa ban-urile deoparte, ca nu se dau asa usor. Daca vrei musai, fa-i o invitatie "live" la sex oral lui cristi_xp pe vreun topic si ti-l iei (ai grija la exprimare, sa fie clar cine, ce, cui, sa faca...) . Hai cu pm-ul si lasa copilariile, nu te apuca de injurat
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Da tie nu poate sati faca o invitatie ? Nici la locu ferit de soare? Ti-ar face bine o astfel de invitatie ca si asa ai tu probleme cu spatele

sigpic

Comment

• Poate are omul contul spart si de-aia a solicitat un auto-ban.
                      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Contul de pe forum nu e spart. Altceva trebuie sa fie...Astept in continuare pm-ul ala...
                        sony, nu vrei tu sa-mi faci o invitatie sa vezi cum ti-ar sta 2 saptamani in vacanta ?
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Cred ca e din cauza ca se apropie sfarsitul lumii de maine , eu as avea o ultima dorinta... Sa pot sa dau si eu un warn inainte de a fi inghitit de ceva gaura...neagra, neparoasa
                          No, apoi blana
                          Taaaaaci!!! ca nu stii ce-i bine
                          ...si nu uita, prietenul bun, la balamuc se cunoaste

Comment

• Un sfat mai mult decat o solicitare. De cateva ori am avut cateva nelamuriri privind diferite probleme tehnice la alte masini decat Logan.
                            Sa deschid un topic dedicat problemelor tehnice la alte masini decat Logan la gramada sau sa o las balta pentru ca este totusi un forum Logan..(Eventual sa sacai cu PM-urile pe cei ce au cunostinte de mecanica )
                            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Seba invitatia ti-as face oricum dar mersi nu am nevoie de concediu tocmai ce mam intors...
                              la naiba ce rau esti , irascibilule...

sigpic

Comment

• @Cristi_LCD: Cel mai bine deschizi un thread la Discutii Generale.
                                Cel mai nou proiect auto din România!
                                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google