Multumesc andrei
Solicitari catre moderatori
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Rog sa se dea bann pe userul BogdanA.
Multumesc anticipat.
Comment
-
Nu se da nici un ban, clar!
Comment
-
Iar incep solicitari aberante? Ce dracu, s-a intors lumea cu sula in sus? Limbajul e total neacademic, stiu, dar mai, ce aveti de impartit iarasi? Felix, astept un pm de la tine sa-mi explici ce se intampla. Cum am mai vb noi multe, rezolvam si de data asta. Si lasa ban-urile deoparte, ca nu se dau asa usor. Daca vrei musai, fa-i o invitatie "live" la sex oral lui cristi_xp pe vreun topic si ti-l iei (ai grija la exprimare, sa fie clar cine, ce, cui, sa faca...) . Hai cu pm-ul si lasa copilariile, nu te apuca de injuratDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Contul de pe forum nu e spart. Altceva trebuie sa fie...Astept in continuare pm-ul ala...
sony, nu vrei tu sa-mi faci o invitatie sa vezi cum ti-ar sta 2 saptamani in vacanta ?Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Cred ca e din cauza ca se apropie sfarsitul lumii de maine , eu as avea o ultima dorinta... Sa pot sa dau si eu un warn inainte de a fi inghitit de ceva gaura...neagra, neparoasaNo, apoi blana
Taaaaaci!!! ca nu stii ce-i bine
...si nu uita, prietenul bun, la balamuc se cunoaste
Comment
-
Un sfat mai mult decat o solicitare. De cateva ori am avut cateva nelamuriri privind diferite probleme tehnice la alte masini decat Logan.
Sa deschid un topic dedicat problemelor tehnice la alte masini decat Logan la gramada sau sa o las balta pentru ca este totusi un forum Logan..(Eventual sa sacai cu PM-urile pe cei ce au cunostinte de mecanica )Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
@Cristi_LCD: Cel mai bine deschizi un thread la Discutii Generale.
Comment
Comment