Multumesc Andrei. Asta era si ideea solicitarii mele.
Solicitari catre moderatori
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Rog un moderator sa modifice optiunea la poll, astfel incat sa nu poata fi votate ambele optiuni...Desi am cerut asta in primul post, CRISTI_XP a votat la ambele si nici macar nu a modificat modul de votare...Rog sa se stearga si cele 2 voturi ale lui. Topicul este asta http://www.loganclub.ro/forum/tr_259...rds-t6869.htmlDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Am primit un mail care ma instiinta ca CRISTI_XP a postat pe acest topic...Ca prin minune, nu stiu cum se face, ca de fapt opinia lui nu mai exista...Mail-ul nu venea de capu' lui, asa ca cineva l-a sters dintr-un motiv pe care doar el il cunoaste...
@cristi_xp: de ce ai votat ambele optiuni in poll-ul meu? Cand scrie clar ce scrie in primul post ...Am postat aici ca poate o sa primesc raspuns, ca pe poll la mine nu ai stiut sa lasi opinie, ci doar sa votezi cum ti-a venit tie.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Am si eu o mica problema: mi-am formatat calculatoru ieri si apoi mi-am pus ultimele variante de browsere, si la toate cand intru pe orice pagina a forumului nu-mi mai apar pozele de sus si reclamele (am un spatiu alb de care scap numai prin scroll). La forumul frate (clubsandero n-am problema asta). Stie cineva vreo explicatie si eventual si o rezolvare?Attached FilesIf everything seems under control, you`re just not going fast enough...
Comment
-
Va rog sa resetati poll-ul de la ''Intalnirea Loganistilor Bucuresteni''.
Comment
-
Originally posted by alindrgn View PostAm primit un mail care ma instiinta ca CRISTI_XP a postat pe acest topic...Ca prin minune, nu stiu cum se face, ca de fapt opinia lui nu mai exista...Mail-ul nu venea de capu' lui, asa ca cineva l-a sters dintr-un motiv pe care doar el il cunoaste...
@cristi_xp: de ce ai votat ambele optiuni in poll-ul meu? Cand scrie clar ce scrie in primul post ...Am postat aici ca poate o sa primesc raspuns, ca pe poll la mine nu ai stiut sa lasi opinie, ci doar sa votezi cum ti-a venit tie.
Originally posted by andrushk_mib View PostAm si eu o mica problema: mi-am formatat calculatoru ieri si apoi mi-am pus ultimele variante de browsere, si la toate cand intru pe orice pagina a forumului nu-mi mai apar pozele de sus si reclamele (am un spatiu alb de care scap numai prin scroll). La forumul frate (clubsandero n-am problema asta). Stie cineva vreo explicatie si eventual si o rezolvare?Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
)sony, el a facut treaba buna si rapida. Ideea e ca inainte n-aveam problema asta si acum o am cu toate browserele dar numai pe pagina asta. Nu ma deranjeaza tare, dar la inceput credeam ca nu se incarca de fapt nimic si apoi am dat scroll. Am pus aici sub forma de intrebare-curiozitate, poate s-a mai intalnit cineva cu problema asta
later edit: ms cristi asta cred ca e: inainte aveam un antivirus free, acum am kasperskyIf everything seems under control, you`re just not going fast enough...
Comment
-
A fost primul poll care l-am facut...Si asa mi-a luat aproape un sfert de ora ca nu stiam cum se face...Dupa ce am vazut ca se pot vota ambele in acelasi timp, am facut edit la primul post (ce era scris cu rosu)...Si azi cand m-am uitat la cine a votat...Surpriza...Ai votat la ambele...Deci iti merge netu' si bine si rau, asa se intelege
si de ce a disparut postul tau in care ziceai ca nu poti sa modifici pollul meu ca le modifici pe toate care au multipple chiose? Si acuma zici ca l-ai rezolvat...Am vazut asta...Si ms...Dar raman in ceaţă cu celalalte chestiiDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
A fost primul poll care l-am facut...Si asa mi-a luat aproape un sfert de ora ca nu stiam cum se face...Dupa ce am vazut ca se pot vota ambele in acelasi timp, am facut edit la primul post (ce era scris cu rosu)...Si azi cand m-am uitat la cine a votat...Surpriza...Ai votat la ambele...Deci iti merge netu' si bine si rau, asa se intelege
si de ce a disparut postul tau in care ziceai ca nu poti sa modifici pollul meu ca le modifici pe toate care au multipple chiose? Si acuma zici ca l-ai rezolvat...Am vazut asta...Si ms...Dar raman in ceaţă cu celalalte chestiiLast edited by Cristi_Xp; 9 September 2008, 23:14.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Anca...Eu stiu cu cine am vorbit...Si nu consider ca am vorbit urat...Pt ca nu am injurat, nu am jignit pe nimeni...Nu am facut referire la nici un membru...Daca cristi vrea, sau tu, puteti sa stergeti thread-ul...Aseara la ora aia nu am avut pe cine sa intreb pt ca la ora 12 cand am facut topicul nu mai era nici un moderator pe mess la mine...Si pe site nu stiu unde sa vad daca e cineva on...Si am cautat eu si am facut pana la urma, prost cum e..........Si legat de anca mai vroiam sa zic ceva...Dar mai bine tac ca nu ma leg la cap fara sa ma doara, si oricum deja e off topic...Eventaul o sa rog pe altii sa faca poll in locul meu de acuma
imi asum raspunderea doar pt 'Am postat aici ca poate o sa primesc raspuns, ca pe poll la mine nu ai stiut sa lasi opinie, ci doar sa votezi cum ti-a venit tie.' , daca la asta te referai, ancaLast edited by B 83 RMJ; 9 September 2008, 23:19.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Tu nu pricepi ca am votat sa vad daca ai lasat ambele optiuni sa mearga votate?
Dupa care ti-am postat ca nu am ce sa ii fac ,pentru ca deja erau vreo 20 de voturi,si trebuie sa activez pe tot forumul optiunea,apoi am sters postul,si ti-am sters tot pollul si ti l-am facut din nou .Ce e asa greu de inteles ?Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Acuma iti zic ca sa sti altadata...Poti vedea daca un poll are vot multiplu sau nu, dupa ceea ce se afla in stanga optiunilor de votare...Daca in stanga se afla cerculete, nu poti sa votezi decat o singura optiune...In schimb, daca se afla patrat, poti vota mai multe...Deci nu trebuia sa votezi neaparat ca sa vezi daca e sau nu cu mai multe variante de vot...In fine...Asta eDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
Comment