Solicitari catre moderatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Merci...Promit sa fiu mai atent data viitoare ,si sa citesc meniul de utilizare al forumului .
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Vezi XP-ule?Daca erai vigilent erai moderator acum
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Ba putea fi chiar super-moderator adevarul e ca nici eu nu stiu cum se face/reseteaza un poll...
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Lasa ca tu stii cum functioneaza un motor cu combustie interna si-i de ajuns .
          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Nu. Nu poti reseta poll-uri cu chestia asta...Si nu intotdeauna ajuta sa stii cum functioneaza un motor. hai inapoi la topic, c-am batut campii destul
            Last edited by Seba; 10 September 2008, 10:06.
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Originally posted by BogdanA View Post
              Va rog sa resetati poll-ul de la ''Intalnirea Loganistilor Bucuresteni''.
              Rezolvat!
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Originally posted by nsa View Post
                In settings, banner ad blocker adauga in tab-ul White List: *loganclub.Ro* (in setarile de la kaspersky)
                Asa am rezolvat. Mersi mult nsa, ai o reputatie virtuala de la mine si o bere cand ajungi la mare sau la brasov
                If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

• Originally posted by anca16v
                  M'ai facut unpic curioasa, sincer acum, tu nu stii sau nu vrei sa vorbesti civilizat? Te'ai uitat macar cui te adresezi in modul asta?, cu toate ca ar trebui sa folosesti un ton amiabil cu toti userii. Sper ca o sa fi multumit de raspunsul primit cu toate ca pe langa raspuns ai merita si un premiu...

Anca , sunt uimit de postul tau .
                  B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

• Si eu, dar cum o cunosc, pot spune ca nu-i fata rea si nu s-a suparat de fapt pe alindrgn...
                    apropo, anca, nu team mai vaz't de ceva vreme pe la stadi sau pe la birou mai merg xenoanele?

Comment

• Nu asta am vrut sa zic Seba , altceva . Oricum , incheiem aici , acum chestia .
                      B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

• Ati putea sa stergeti threadurile cu nume aiurea pentru ca apar in continuare.
                        Am si eu unul prost pus http://www.loganclub.ro/forum/alte_lichide-t5556.html.
                        Multumesc
                        sigpic
                        !

Comment

• E inchis,si cu timpu o sa ajunga la "coada" n-o sa mai apara printre primele...
                          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Probleme La Logare

Am un prieten care si`a facut cont si cand vrea sa intre ii zice asta:

valee, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
                            2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

???????????????

Comment

• Pai tu si prietenu tau sunteti clone, adica fiolositi acelasi comp si va vede forumul ca si clone, de aia nu-i da lui acces...Zi-i sa se logheze de pe alt comp

Comment

• Sau mai bine sa-i activeze Cristi contul, ca e neactivat.
                                Cel mai nou proiect auto din România!
                                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google