Da. Si asta...
Solicitari catre moderatori
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Poate sunt doar siamezi nu clone si daca ambii sunt zevzeci e normal sa aiba acelasi email.sigpic
207 noir obsidien
Comment
-
Parca s'a mai vorbit dar nu am gasit ... Cum fac sa nu mai primesc mailuri de la loganlcub.Ro pe mail ? Mi'am setat Modul Implicit de Abonare Thread: nici o notificare pe email ...
Later edit ... ah ... au ramas setate pe mail celalalte threaduri vechi . Le'am pus pe toate pe "Nimic" ...
Comment
-
greseala?
@Cristi_XP, moderatori and supermoderatori- Avertisment- Azi i-am explicat unui cunoscut- ca prieten nu-i pot spune-de ce am sticker LoganClub pe masina si cum sa intre sa-si faca un cont pe forum. Tipu' are un 1,4 GPL si m-a zapacit cu chestii despre masina lui. Asa ca de-acum incolo o sa va zapaceasca pe voi! Cu respect, GusiLOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
@ady62: Pe sectiunea Galati nu a existat nici un asemenea thread, din cate vad. Insa se poate posta aici, fiind un thread general.
Comment
-
-
Fara suparare, insa nu inteleg de ce s-a inchis acest thread.
Daca nu mai este altul identic nu vad de ce nu este lasat asta sa se poate discuta de preturile unui logan sh, sau ale unui logan nou.
Sincer nu vad de ce a fost inchis...
Comment
-
Pentru ca regula de baza este aceeasi pt 90% din automobile! Pretul scade in fiecare an cu 20% fata de pretul de factura!In rest s-au scris numai aberatii si tot aberatii urmau sa se scrie, ca sa nu mai zic de eventualele flame-uri ce putea aparea!Nu e un subiect care sa necesite discutii indelungate...Eventual aberatii indelungate si offtopic!In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
Comment