Solicitari catre moderatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da. Si asta...
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Cam asa arata adresa de email a lu "pretenu" lui "zevzec_***@*******.Com
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Poate sunt doar siamezi nu clone si daca ambii sunt zevzeci e normal sa aiba acelasi email.
        sigpic

207 noir obsidien

Comment

• Cand schimbati poza de intro, aia cu fata de usa veche de Logan, sa o puneti pe asta noua cu maner la usa?

Comment

• O bere pt moderatorul care a sters un topic anume . Se stie el ' care este ' .
            B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

• Parca s'a mai vorbit dar nu am gasit ... Cum fac sa nu mai primesc mailuri de la loganlcub.Ro pe mail ? Mi'am setat Modul Implicit de Abonare Thread: nici o notificare pe email ...

Later edit ... ah ... au ramas setate pe mail celalalte threaduri vechi . Le'am pus pe toate pe "Nimic" ...

Comment

• greseala?

@Cristi_XP, moderatori and supermoderatori- Avertisment- Azi i-am explicat unui cunoscut- ca prieten nu-i pot spune-de ce am sticker LoganClub pe masina si cum sa intre sa-si faca un cont pe forum. Tipu' are un 1,4 GPL si m-a zapacit cu chestii despre masina lui. Asa ca de-acum incolo o sa va zapaceasca pe voi! Cu respect, Gusi
                LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Multumin . Stai linistit , nu ramanem datori
                  B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

• De ce s-a sters topicul Sa Ne Cunoastem Mai Bine (galati), felicitari celor din Brasov care mi-au continuat ideia pe aceasta tema.
                    Nu stiu de ce Galatenii si Brailenii au avut o retinere pe aceasta intrebare??

Comment

• Rog pe cei in masura sa inchida sau sa streaga threadurile deschise de mine..De la my ride "B-99-PSS" si de la discutii generale " inca un concurs pentru ANAMARIA"
                      Va multumesc

Comment

• @ady62: Pe sectiunea Galati nu a existat nici un asemenea thread, din cate vad. Insa se poate posta aici, fiind un thread general.
                        Cel mai nou proiect auto din România!
                        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Originally posted by andrei View Post
                          @ady62: Pe sectiunea Galati nu a existat nici un asemenea thread, din cate vad. Insa se poate posta aici, fiind un thread general.
                          Andrei a existat acest threadlupulucian stie...
                          Last edited by ady62; 18 September 2008, 18:40.

Comment

• Ady uite un peint-scren a tuturor subiectelor deschise pe sectiunea Galati...Care e subiectul pe care il cauti...Sau cine l-a deschis?
                            Attached Files
                            sigpic

Comment

• Fara suparare, insa nu inteleg de ce s-a inchis acest thread.
                              Daca nu mai este altul identic nu vad de ce nu este lasat asta sa se poate discuta de preturile unui logan sh, sau ale unui logan nou.
                              Sincer nu vad de ce a fost inchis...

Comment

• Pentru ca regula de baza este aceeasi pt 90% din automobile! Pretul scade in fiecare an cu 20% fata de pretul de factura!In rest s-au scris numai aberatii si tot aberatii urmau sa se scrie, ca sa nu mai zic de eventualele flame-uri ce putea aparea!Nu e un subiect care sa necesite discutii indelungate...Eventual aberatii indelungate si offtopic!
                                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google