Solicitari catre moderatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Il sustin si eu darksid3...Aceeasi senzatie am avut-o si eu cand am vazut topicul, sunt aproape sigur ca devenea un fel de dsl vs bnz, de data asta insa nou vs sh.
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Ok...Va cred...

Comment

• Rog mutarea threadului http://www.loganclub.ro/forum/alte_m...siv-t7021.html
        la sectiunea cafenea.
        multumesc.

Comment

• S-a rezolvat
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• De ce in ultima vreme forumu merge asa de greu/prost/rau? Si de la lucru si de acasa e cam aceeasi treaba, am auzit si pe alti colegi ca se vaita.
            La un reply tre' sa mergi pe avansat de multe ori, sa dai reply de doua ori...

Comment

• Da si mie i-mi merge greu. Doar pe quick merge cat de cat bine.
              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• La mine e ok mai mereu
                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Si la mine merge destul de rau uneori...
                  sigpic
                  Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• Se poate sa mi se schimbe usernameul? Pe majoritatea forumurilor am bossake. Se poate face ceva? Sau ma inscriu iar?
                    Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

• Da-i mesaj privat lui CristiXp
                      sigpic

Comment

• Originally posted by razvyy21 View Post
                        Se poate sa mi se schimbe usernameul? Pe majoritatea forumurilor am bossake. Se poate face ceva? Sau ma inscriu iar?
                        Aaaaa, tu esti Bossake !!!

Ok, deci de ce merge forumu rau?

Comment

• Originally posted by Octavian___30 View Post
                          De ce in ultima vreme forumu merge asa de greu/prost/rau? Si de la lucru si de acasa e cam aceeasi treaba, am auzit si pe alti colegi ca se vaita.
                          La un reply tre' sa mergi pe avansat de multe ori, sa dai reply de doua ori...
                          de la serverul de mail,care nu e pe hostingul asta,ca e ceva limitare de cateva sute de mailuri pe ora,si forumu trimite cateva mii
                          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Si eu am aceiasi problema la reply. Cand dau sa adauge postarea, prima data imi apare o pagina de eroare si la refresh isi revine. APROAPE DE FIECARE DATA!

Comment

• Originally posted by razvyy21 View Post
                              Se poate sa mi se schimbe usernameul? Pe majoritatea forumurilor am bossake. Se poate face ceva? Sau ma inscriu iar?
                              The username bossake is already in use.
                              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• La mine merge bine, cel putin incarcarea paginilor. La postat intr-adevar sta mult.
                                Cel mai nou proiect auto din România!
                                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google