Originally posted by Cristi_Xp
View Post
Solicitari catre moderatori
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Last edited by sheehan; 24 September 2008, 15:41.Doua lucruri sunt infinite universul si prostia...
-
Originally posted by sheehan View PostPatroane, schimba serverul/firma de web hosting sau treci pe alt abonament, doar iti permiti, site-ul si forumul merg bine, vizitatori sunt, reclame la fel. Vezi ca pierzi clientii daca nu reactionezi.
Siteu se incarca perfect,singurul inconvenient este la postare avansata pentru ca face conexiune la un server de mail extern .
Sau sa opresc notificarile la toata lumeaLast edited by Cristi_Xp; 24 September 2008, 18:53.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by Cristi_Xp View PostSau sa opresc notificarile la toata lumea
Oricum cei care intra regulat pe forum nu intra pentru ca si-au citit/primit notificarile ci pentru ca asa s-au obisnuit sa mai schimbe o vorba cu niste prieteni.
Parerea mea.Doua lucruri sunt infinite universul si prostia...
Comment
-
Subscriu ideii de mai sus, oricum daca urmaresti forumul nu cred ca mai e necesar sa citesti notificarile. (si eu primesc uneori notificari direct in spam).
Sau daca e posibil lasa-le activate doar moderatorilor.sigpic
207 noir obsidien
Comment
-
-
Daca vrei sa primesti...Bifezi sa primesti.
Ar trebui sa mearga cand se posteaza avansat...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment