doar adminul iti poate da id-ul clujenilor, doar el poate da search dupa numar masina sau localitatea trecuta la profil.
Solicitari catre moderatori
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
pai imi zici si ti le dau pe mess...
Originally posted by tezeu View PostIntreb si eu pentru ca nu stiu ... se da restart la reputatie vreodata?Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
solicitare... ptr campionatul de pool ... campionul "en titre" poate avea title de "Pool Champ" sau ceva de genu? ... (cristi e campionu, dar am zis ca merita sa aibe daca se poate) ...
Comment
-
Originally posted by Cristi_Xp View Postpai imi zici si ti le dau pe mess...
s-a dat odata...ca s-au ajuns la niste scoruri imense )LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
solicit inchiderea topicurilor logan vs oltcit , logan vs aveo....
cel putin cel cu oltcit la deskis un individ care nici nu da pe forum , comparatia logan cu oltcit e absurda si voi nu luati nici o masua topicu ala e facut acolo ca sa si scoata lumea oki...
sigpic
Comment
-
Sustin si eu inchiderea thread-ului logan vs citroen axel ... ne cam dam singuri cu firma in cap daca ne permitem sa comparam o masina preistorica cu o masina relativ noua ca si aparitite.sigpic
Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)
Comment
-
Originally posted by Cristi_Xpbah da terminati cu offtopicu pe sectiunea asta...ce naiba ?LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Cele Ce Miau Pus Capac In Threadul "probleme Frana Logan"
Originally posted by D-FENS View PostTot respectul pt Cristi Xp...este un admin de nota 10
CELE CE MIAU PUS CAPAC IN THREADUL "PROBLEME FRANA LOGAN"
frate da unde au disparut posturile de la ora 12 .37 si pana la 21,51 - si multumesc domnului moderator andrei pentru reputatia ce mia fost stearsa cu mesajul "ca el e seful" asa ca aveti grija ca daca il contraziceti va penalizeaza cu stergerea punctelor de penalizare si nu in ultimul rand a posturilor postate
VA DORESC NUMAI BINE,SI MA RETRAG DIN ACEST FORUM VAD CA AICI ESTE MAI IMPORTANTA REPUTATIA SI PE DEASUPRA NU AI DREPTUL SA CONTRAZICI UN MODERATOR CA MARELE ANDREI CARE SIA CERSIT REPUTATIA GEN - "DA INAPOI"
SI PE DEASUPRA MI SI FURA RASPUNSURILE PENTRU A LE INFLORI SI A SI LE ASUMA - TEORIA NE OMOARA PRACTICA ................
Comment
-
Originally posted by Gabitzudaca verifica si are curajul chiar las ruga sa spuna sa vedeti si voi dar nu cred ca se va intampla asa ceva nu sa semnat nimeni in locul lui a venit ca raspuns la niste posturi care lau cam atins si pe care lea sters (la ora 12 .37 si pana la 21,51 )SoNyKeL - imi place ca ii tii partea fara sa ai dreptate tie frica de reputaie "nimeni nu e de neinlocuit" - uitasem sa spu ca petroman e mecanic auto de cand la facut masa pe bune si acum e in cadrul armatei tot ca mecanic auto si e foarte solicitat de jupani cu masini adevarate si nu citeste din carti sa va dea raspunsuri ca andreiPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Am si eu o propunere de facut .... daca se poate Sp!ke sa ajunga la rangul de moderator ... este apreciat de majoritatea de pe forum, mereu isi argumenteaza replicile, nu posteaza de dragul de a posta, este echilibrat si calculat in "declarati", se implica in promovarea forumului ect. ... parerea mea este ca merita sa ajunga la acest rang
Sp!ke sper sa nu te superi ca m-am gasit tocmai eu sa te propun.
Cristi_xp asteptam raspuns ... multumesc anticipat.sigpic
Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)
Comment
Comment