macar, acuma ma sustine si pe mine cineva)......poate a2a oara iese ceva.
Solicitari catre moderatori
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
in primul rand nu imi mai stergeti posturile!!!
si in al 2-lea rand, vreau sa primeasca BAN acest ROAD EMPIRE!!!
in situatia in care acest forum a devenit foarte greu de citit si noi facem posturi in prostie, nu stiu unde se va ajunge!Last edited by 2fast4u; 19 February 2008, 01:28.
Comment
-
Daca isi cere scuze fata de colegi ar fi ceva, nu? eu unu imi cer scuze ca am dat replica injurilor lui.
Uite un motiv pentru care nu mi-am aratat interesul referitor la intalnirile nationale. Daca se ajungea la balacareala dinasta urma sa ne batem sau cum?
Inca odata imi cer scuze in fata luisigpic
Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)
Comment
-
mi s-ar fi parut mai normal si mai in spiritul forumului (asa cum este el acum) ca Sp!ke sa nu inchida topicul, ci sa-i modifice titlul si sa-l atentioneze verbal pe ROAD EMPIRE ...
era acelasi volum de munca, si nu s-ar fi ajuns la alte certuri ... IMHO
Comment
-
o sa discutam,o sa ne consultam,nu pot lua eu o decizie de capul meu,asa cum un moderator nu o poate lua de unu singur...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by morariu_alex View PostOk, exista link catre forum, dar chiar si eu m-am chinit putin pana l-am gasit. Pana la urma, noi aici existam, pe forum, nu pe site, nu ? Nu ar trebui promovat forumul ?JUST ME.....30-rdd......
Comment
-
Am si eu o rugaminte. Sa nu se mai inchida threaduri ca asa vrea fiecare, atata timp cat threadul nu mai exista inca o data, lasati-l acolo deschis.
Comment
-
eu am vazut de la ce so ajuns la asta , eu il cunosc personal pe ROAD EMPIRE , si nu cred ca lo injurat pe moderator asa aiurea , fara sa aiba motiv , eu tin sa cred ca o fost provocat , parerea mea !!Mereu superiori unui sat cu caini si oi
Comment
-
andrei, au fost threaduri unde s-a cam spus ce era de zis referitor la topicul threadului...o sa apara si altele si daca nu le inchidem, o sa avem o gramada de threaduri deschise, haos total. si-asa e destul de greu de urmarit tot ce se vorbeste pe forum...
lucianitos, ideea e ca tot asa l-a injurat si unic pe xp...si eu il stiu pe egon de la intalniri, dar trebuia sa se abtina sau sa ridice problema "elegant" spre un supermoderator sau spre xp. in primul rand trebuia explicat moderatorului in cauza ce si cum, se cereau lamuriri, daca nu era multumit, exista supermoderatori si admin...nici eu n-as vrea sa-l vad ban-at pe egon, dar a "comis-o". si pt aceeasi "infractiune" nu se poate unuia sa-i dai ban nedeterminat si altuia sa nu-i faci nimic. o sa se rezolve situatia exact asa cum trebuie, fi linistitDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment