Solicitari catre moderatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• eu zic sa va calmati si sa nu se faca exces de "putere" pe forum(cei care o au)......in stilul asa o sa mai ramanem doar cativa aici...si nu cred ca asta se urmareste....eu zic sa fiti putin mai calmi...si sa dati intai avertismente scrise in postul respectiv si sa corectati postul...cum face crististreulea.....corectezi greseala...si scii cu rosu dedesubt sa nu se mai repete...daca dupa cateva abateri nu se indreapta situatia treceti la ban sau altele...

sper sa nu mi-o iau eu acu...e o tara libera... ;) ...ne spunem parerile ...numai bine....
    0.9 tce SL plus

Comment

• Perfect deacord cu tine :p
      Last edited by crististreulea; 19 February 2008, 22:07.
      ...de doi lei :p

Comment

• Putin imi pasa de parerea unora , nu imi place faptul ca postul a fost sters, faptul ca se injura chiar in halul ala!!, ma simt jignit!!Oricum asa sunt eu nu, daca nu imi place ceva spun, caut o solutie amiabila.... nu sunt pentru manifestari de genul acela !
        Oricum pot sa vina oricite scuze... nu imi folosesc la minic, v-ati facut reclama! ...Asta e tot!
        Traiesc in ROMANIA SI ASTA IMI OCUPA TOT TIMPUL !

Comment

• Originally posted by michee View Post
          am si eu o sugestie.........daca nu se poate face caching, macar sa se inlocuiasca poza de sus, cu una de dimnesiune mai mica....aia are juma de mega.

Pe ce baza de date e forumul? Sunt optimizate query-urile?
          si pe mine ma omora banerul ala si pozele, dar daca vrei sa scapi de ele da-mi un pm (ca sa nu se zica ca fac reclama la ceva browser) si iti spun ce sa iti instalezi sa scapi de ele ... si asta e valabil pentru orice pagina web.
          Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
          Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• Originally posted by MESERIASU' View Post
            Putin imi pasa de parerea unora , nu imi place faptul ca postul a fost sters, faptul ca se injura chiar in halul ala!!, ma simt jignit!!Oricum asa sunt eu nu, daca nu imi place ceva spun, caut o solutie amiabila.... nu sunt pentru manifestari de genul acela !
            Oricum pot sa vina oricite scuze... nu imi folosesc la minic, v-ati facut reclama! ...Asta e tot!
            Sunt de acord cu tine. Si eu m-am simtit jignit de road empire, deci el nu a injurat numai moderatorul (spike) ci si pe noi, restul userilor care ne-am dat cu parerea...
            If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

• @bubu_vasile
              Nu vreau sa fac artificii sa mearga bine site-ul, pot sa fac si eu d-astea. Vreau sa mearga bine site-ul ca asa merge el de la sine. Plus ca n-ar merge doar ptr mine, ar merge si ptr ceilalti useri.
              Mai e mult pana departe!

Comment

• felicitari pentru promovare!!
                VDO_racing
                Organizator de Intalniri
                Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Mama ce se mai inchid topicurile....

Am vazut ca ati inchis o gramada de topicuri printre care si: "Cum aflam cati litri avem in rezervor?", bun ati zis ca so postat tot ce se putea si l-ati inchis. Daca vine unu nou si vrea sa intrebe ceva legat de acest subiect ce face??? deschide alt topic????

PS: maine-poimaine ma trezesc ca inchideti forum ca so dat toate solutile la toate problemele posibile

PS2: Nu am nimica cu nici un moderator, doar mi-am dat si eu cu parerea ca-i democratie
                  ...de doi lei :p

Comment

• Un user nou, ar trebui sa caute inainte de a posta. Daca nu cauta, il redirectionam catre solutie.

Probleme/solutii vor fi permanent.E imposibil sa epuizezi toata gama de probleme/solutii care pot apare la o masina.
                    Last edited by crististreulea; 21 February 2008, 08:45.

Comment

• AM un singur lucru de spus imi pare rau ca v-am suparat,dar exista o vb "Nu judeca ca la randul tau vei fi judecat"

Cand oamenii au inceput intr-o piata publica sa o judece pe MARIA MAGDALENA si vroiau sa o omoare cu pietre , Iisus a spus "SA RIDICE PRIMUL PIATRA CEL CARE SE SIMTE FARA DE PRIHANA" !!!!

Multumesc

@@ Love is all you need
                      Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

• daca threadul exista deja,cand inchideti topicul puneti si link catre cel deja existent...
                        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• in general e bine sa se mai si inchida topicurile ... cel putin cele cu intrebari la care s-au dat deja toate variantele de solutii si nu prea mai sunt multe de discutat deoarece e foarte greu de moderat daca se posteaza in 1000 de topicuri in total... si in plus iti e si tzie ca utilizator greu sa urmaresti atatea topicuri...

eu sincer nu cred ca urmaresc mai mult de 30-40% maxim-maximorum din toate topicurile pe care se posteaza constant (aka toate aberatiile de la discutii generale)

Comment

• Spuneti-mi daca mai am voie sa postez pe forumul asta ?daca nu OK ma retrag ,dar daca DA atunci nu mai imi stergeti posturile mereu! Ty
                            Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

• atita timp cit nu esti offtopic, esti coerent, nu ne trimiti in excursie ...
                              da, bine inteles ca poti posta
                              Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• bine ca n-ai precizat in ce fel de excursie...
                                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google