Originally posted by Cristi_Xp
View Post
pe thread-ul respectiv tu nu ti-ai dat cu parerea (desi era necesar, ca admin de forum) si acum vi si spui ca n-ai vazut nimic concret;
Si ca sa faci un astfel de portal trebuie sa incepi sa discuti: sa organizezi datele; sa stabilesti niste reguli de design (nu numai design web[care e cea mai simpla parte]; design de arhitectura etc. etc. etc.) si abia apoi te apuci sa implementezi (daca vrei sa faci totul profesional)....iar asta nu se face de o persoana, ci de o echipa...
nu trebuie sa implementezi singur tot, nu stii cum se face, sau vezi ca altii au idei si cunostinte in domeniu poti sa ceri ajutorul, sa formezi o echipa de voluntari care sa faca (si cred ca ar fi destui doritori)...
cum zicea si ROAD EMPIRE mai jos: LoganClub a devenit o comunitate deja, nu mai reprezentat doar de acest forum...
legat de moderatori eu ma abtin deoarece sunt novice pe forum si nu cunosc moderatorii asa de bine (in afara de cei cu care ma intalnesc la meetingurile saptamanale) si nu e corect sa-mi dau cu parerea; dar cred ca au transmis un mesaj colegii mai vechi de aici ca stiu despre ce vorbesc....
oricum acesta a fost ultimul meu post pe acest subiect, sper sa se faca ceva constructiv in privinta asta (probabil doar daca va renunta conducerea (in principal) la ideea "la noi e rau? pai dute si vezi pe alte forumuri cum este!")
un weekend placut tuturor forumistilor.
Comment