Solicitari catre moderatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• aaa OK !! atunci solicit sa imi faceti topicul stiky cel cu propuneri ptr imbunatatirea forumului LOGANCLUB !
    Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

• Originally posted by csebalyn View Post
      nu vreu sa-i iau pararea lui wanted, dar tot din motive de dezorganizare, eu ma retrag. de azi nu mai am nici o pretentie de la functia de moderator al forumului, nici macar de la cea de user. stickerele mai raman o vreme pe masina, la intalniri probabil ca voi mai merge, dar eu pe forum nu mai am ce cauta! i-am spus si lui cristi_xp, cautati alt/alti moderator/moderatorii, eu unul am terminat-o.
      Tu esti om sa te retragi??...hai ma csebalyne ce *****fai pe ''altii'' sa se retraga...aia cu mintea intarziata...da-mi si mie id tau
      http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• csebalyn nu ne parasi
        Mereu superiori unui sat cu caini si oi

Comment

• @ csebalyn dupa parerea mea si din cate am vazut esti unul dintre cei mai inteligenti , la obiect mereu, calmi , om cu un bagaj mare de cunostinte din domeniul auto si nu numai ... Ar fi pacat sa parasesti forumul . ( intotdeauna apar hopuri , important e cum sti sa treci peste ele ... nu sa fugi de ele ). take care and think again.

Comment

• SEBAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nu ne parasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii daca nu mai vrei moderator macar ramai printre noi......Un tip asa priceput ca tine sa nu ramana sa dea sfaturi la " novice " ??? hai razgandeste-te
            sigpic

Comment

• hoooo... ca nu a murit nimeni... asta e nu mai vrea si gata...

Comment

• csebalyn ii un baiat cu bun simt si cred ca lau deranjat certurile astea , eu zic sa punem punct si sa ne vedem de treaba , deaia suntem aici sa ne intelegem nu sa ne certam , poate o sa revina la ganduri mai bune si o sa razgandeasca
                Mereu superiori unui sat cu caini si oi

Comment

• Am si eu o intrebare pentru oricine stie:Cum sunt departajati userii care au acelasi numar de zile in Spent days on board?
                  Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie.

Comment

• Mie unu' nu imi place deloc la ce s-a ajuns....ma abtin de la orice comentariu...
                    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Dragi LOGANISTI,Capitanul paraseste ultimul nava,parerea mea este ca ceea ce se intampla pe acest thread nu este sanatos pentru nimeni.Eu nu sunt foarte activ(imi place sa citesc ce se scrie in aceasta comunitate), sincer as fi foarte dezamagit daca atunci cand deschid calculatorul nu as mai gasi LOGAN CLUB.Propunerea mea ar fi sa ingropati securea razboiului,sa incercam sa avem discutii civilizate, iar cine nu se poate abtine sa fie indrumat spre alte forumuri.
                      In speranta ca nu am deranjat pe nimeni va doresc sanatate , noroc si viata lunga acestui forum!
                      cu stima
                      GRIGORE Marton

Comment

• Nu inteleg de ce nu stergeti de tot un post cu logan pick-up? doar sunt 2, sau puneti-le intrun`ul singur. La fel ca si dacia sandero sunt 2 sau si lista poate contiunua. Lumea ma critica ca de ce le spun ca nu au postat unde trebuie, sau ca a mai fost discutat acel subiect, dar tot eu cad de prost.

Daca as fi moderator as face o curatenie aici de nu se mai vedea
                        Nu Conduce Niciodata Mai Repede Decat Ingerul Tau Pazitor Poate Zbura!!!

Comment

• Originally posted by rock3tman View Post
                          Am si eu o intrebare pentru oricine stie:Cum sunt departajati userii care au acelasi numar de zile in Spent days on board?
                          Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie.
                          sint topuri:
                          Spent days on board
                          timpul de cind s-a dat drumul la aceasta optiune. daca era activat de la aparitia forumului, vedeai exact citi ani, luni si zile ai de cind te-ai inscris pe forum.
                          aici nu prea iti pot raspunde exact cum clasifica programul, cred ca a inceput in momentul activarii. cei care erau atunci online le-a inceput imediat cronometrarea, Sp!ke avind cel mai mult timp petrecut. probabil s-a activat noaptea si s-a intrat pe rind de dimineata.... Sp!ke neavind somn

Spent time on board
                          de cind s-a dat drumul la aceasta optiune, iti arata citi ani, luni, saptamini, zile, ore, minute si secunde ai petrecut facind surf pe acest forum. de precizat ca trebuie sa navighezi efectiv ca sa fi cronometrat. daca lasi o pagina deschisa din form fara sa navighezi, dupa 10 minute se opreste cronometrul
                          Last edited by crististreulea; 23 February 2008, 23:43.
                          Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Originally posted by CT-24-ALX View Post
                            Nu inteleg de ce nu stergeti de tot un post cu logan pick-up? doar sunt 2, sau puneti-le intrun`ul singur. La fel ca si dacia sandero sunt 2 sau si lista poate contiunua. Lumea ma critica ca de ce le spun ca nu au postat unde trebuie, sau ca a mai fost discutat acel subiect, dar tot eu cad de prost.
                            Foloseste cu incredere butonul Report pentru astfel de cazuri!
                            Si threadurile nu se pot uni, ca nu se mai intelege nimic din cel rezultat.
                            Cel mai nou proiect auto din România!
                            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Originally posted by ROAD EMPIRE View Post

Vreau sa va spun ceva ca LOGANCLUB nu mai e un simplu forum, e mai mult de atat si daca vrem ca peste ani sa ne gasim impreuna atunci haideti ca LOGAN CLUB sa devina o stare de spirit!
                              Multumesc
                              Exista si la mine un atasament de LOGANCLUB, pentru ca am invatat mute de aici.Pacat ca nu am ajuns niciodata la intalniri(motive familiale), dar din cate vad, majoritatea suntem adulti, cu capul pe umeri, care stim ce vrem!Sper sa se rezolve situatiaasta cat mai repede,ca e cam deranjanta!

Comment

• terminati cu offtopicul,asta e un thread de de solicitari,unde se rezolva alt fel de probleme...
                                nu se inchide nimic,era doar o afirmatie,ca unii din noi nu au procedat corect,desi multa lume depinde de ei,asta e ,sa revenim la ale noastre,de 2 zile numa pe sectiuni de astea s-a postat
                                Last edited by Cristi_Xp; 24 February 2008, 03:36.
                                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google