Solicitari catre moderatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by dani p View Post
    Nu stiu ce sa intamplat azi, asa deodata am fost de-logat de la acest forum...am incercat sa introduc numele de utilizator dar nu a mers...a trebuit sa o iau de la zero,sa ma inscriu din nou. A trebuit sa inlocuiesc numele "dani" cu "dani p"... Poate sa ma lamureasca si pe mine cineva ce sa intamplat?
    Ti-am unit vechiul user in userul nou,adica dani in dani p .
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Acum merge,cand ne intalnim dau o bere...:Thumbsup:
      niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

• Mai degraba o intrebare-solicitare: de ce perioada de logare e asa scurta? (posibil de la vreo setare cand mi-am facut contu?)
        De multe ori ma trezesc delogat in timp ce vreau sa postez ceva

Comment

• Foloseste Opera sau Firefox ... si enable cookies ...

Comment

• Si mai goleste si tu cache-ul browserului.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Mah, la mine si firefoxu ma scoate dupa 10 minute...
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Aveti voi probleme la browsere, la mine nici IE, nici Firefox nu ma delogheaza niciodata singure.
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Cookie e reglat sa te tina logat 900 sec.Dupa 900 forumul nu te mai vede online,bifati si voi acolo "Remember me " poate de aia se delogheaza...
                  Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Da asa am facut eu si nu ma mai delogheaza. Folosesc numai Firefox.
                    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Unic mai primeste debanarea aia?...

Comment

• Nu cred )
                        da cred ca primesc altii ban pentru clone

Comment

• Nu te obosi...
                          ca nu are rost..

Comment

• Xp, andrei sau critistreulea, azi am vazut abia, colegul iooon_cug are doua threaduri identice, in care vinde acelasi lucru,inele aeratoare: asta
                            si cu astalalt
                            poate se-ndura vreunul dintre voi, chiar si acum, cu intarziere de 3 luni, sa le dea "merge"... ms
                            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Inchise ambele,a zis ca nu mai aduce deloc inele de alea

Comment

• Hai sa nu mai (vorbim) scriem ca pe mirc dar sa postam zambareti si maimutoaie?
                                Nu prea inteleg.
                                Voi?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google