Fi putin mai explicit, te rog
Solicitari catre moderatori
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by ionut.delta View PostHai sa nu mai (vorbim) scriem ca pe mirc dar sa postam zambareti si maimutoaie?
Nu prea inteleg.
Voi?LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Originally posted by ionut.delta View PostHai sa nu mai (vorbim) scriem ca pe mirc dar sa postam zambareti si maimutoaie?
Nu prea inteleg.
Voi?
Oricum unde se foloseste mirc,nu ezita sa dai report,se va ocupa un moderator cu siguranta ,nu se tolereaza asemenea limbaj
Daca citeai regulamentu vedeai ca nu este permis asa ceva
2. Pe lânga cunoasterea limbii, este necesara cunoasterea regulilor de baza ale limbajului scris (majoritatea valabile în orice limba), dupa cum urmeaza:
- scrierea cu înflorituri (k, sh, tz, y) este interzisa, cu exceptia cazurilor în care pot aparea confuzii;
- spatiu se lasa dupa si nu înainte de semnele de punctuatie; semne de punctuatie sunt considerate inclusiv semnele de exclamare si întrebare;
- nu se lasa spatiu dupa prima paranteza, nici înaintea celei de-a doua; se lasa, în schimb, înaintea primei paranteze;
- un singur semn de exclamare sau de întrebare este de cele mai multe ori suficient, trei semne sunt considerate maximul admis, un numar mai mare ducând la enervarea cititorului; desigur, uneori se impun si exceptii, important e ca exceptia sa nu devina regula;
- orice propozitie începe cu litera mare, orice nume propriu începe cu litera mare (acest punct este doar o recomandare);
- numarul punctelor de suspensie este trei, nu doua si nici mai mult de trei;
- scrierea cu diacritice este optionala;
- scrierea nejustificata cu majuscule, litere îngrosate, italice, subliniate, cu culori sau alte artificii este interzisa.
În general, tineti cont de faptul ca un post trebuie sa poata fi citit rapid.
Orice abatere de la regulile de mai sus îngreuneaza parcurgerea textului si enerveaza inutil cititorul. Cine doreste cu orice pret sa iasa în evidenta, o poate face în alt mod, nu "chinuind" ceilalti membri ai comunitatii.Last edited by Cristi_Xp; 10 March 2008, 16:56.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Mie imi mai scapa, asa ca va rog sa ma scuzati unde se intampla.
Dacă supără prea tare faptul ca mă scap pot scrie şi pur româneşte, că am destulă experienţă.
Comment
-
Ionut, dar n-ai cerut nimic concret. RADU_LYN ti-a spus ca doar Cristi_XP te poate ajuta.
de vazut te vede Cristi_XP, dar nu e 24 din 24 pe forum.
scrie si tu: vreau schimbat id-ul din ionut.delta in xxx
simplu, nu?Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Originally posted by CAnnabYS View PostMie imi mai scapa, asa ca va rog sa ma scuzati unde se intampla.
Comment
Comment