Solicitari catre moderatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Imi cer scuze fata de administrator si moderatori pentru nenumaratele reporturi pe care le-am dat. Am gasit limbaj mIRC la greu, sunt si alte posturi la care nu am dat report pentru ca avea decat un cuvant scris IRC, dar celelalte posturi sunt groaznice. Multumesc.

Cu stima,
    CT-24-ALX
    Nu Conduce Niciodata Mai Repede Decat Ingerul Tau Pazitor Poate Zbura!!!

Comment

• Nu inteleg de ce i-ti ceri scuze.
      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Corect...keep up the good work ! Da vezi ca alea erau posturi de vreun an si ...plus ca pe GGD nu prea il poti dezobisnui sa scrie ca lumea...
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• OK, Cristi multumesc de raspuns.
          Nu Conduce Niciodata Mai Repede Decat Ingerul Tau Pazitor Poate Zbura!!!

Comment

• Va propun si eu sa faceti un poll in care sa intrebati ce ii intereseaza pe loganisti mai mult: imaginea masinii sau starea tehnica?
            Am deschis 2 thread-uri unul despre folie si ionizare altul despre bandourile de pe usi care nu stau prea bine.
            Care a fost cel mai vizitat si discutat thread?
            Ionizare vs Folie bineinteles.
            Eu zic ca pe majoritatea ne intereseaza imaginea mai mult decat starea tehnica.
            Sa faca asta unul dintre moderatori.
            Merci

Comment

• Esti liber sa faci threadul ala, dar cum vad ca se creeaza flame-uri, imi pare rau, dar o sa inchid.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Aha
                O sa incerc sa fac thread-ul.

Comment

• Alta data nu mai trebuie intrebat daca sa faceti threaduri, ca nu va opreste nimeni.
                  Totul e sa fie pus in sectiunea corespunzatoare, sa nu mai existe inca o data si sa nu delcanseze flame-uri.
                  Cel mai nou proiect auto din România!
                  Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Cum aflu si eu cine imi da puncte la reputatie daca respectivul nu se semneaza?
                    Last edited by Ionut; 13 March 2008, 12:33. Reason: Erori la dactilografiere

Comment

• Originally posted by Ionut TWY View Post
                      Cum aflu si eu cine imi da puncte la reputatie daca respectivul nu se semneaza?
                      Nu poti sa afli

Comment

• Ok.
                        Cum faci de citezi ceea ce am scris eu?

Comment

• Nu vezi ca ai un Quote in dreapta jos la post. Clic pe el.
                          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Originally posted by Rocri View Post
                            Nu vezi ca ai un Quote in dreapta jos la post. Clic pe el.
                            e NUMAI O PROBA.
                            Daca merge merci mult

Comment

• Sa citez un moderator... nu mai da quote la ultimul mesaj, se sub-intelege ca raspunzi la el...
                              1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!

Comment

• De ce nu mai pot sa-mi sterg singur post-ul? Era mai bine cand aveam optiunea asta.
                                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google