Cristi_XP te rog activeaza din nou posibilitatea sa ne stergem singuri posturile (era intr-un timp langa "edit").
Solicitari catre moderatori
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Rocri View PostIdem solicitare si pentru Andrei.
Daca vrea cineva ceva, sa deschida un thread si-l ajut cu un tutorial.
Comment
-
Originally posted by Rocri View PostDa dar nu merge sters de tot. Cel putin o data am vrut sa sterg (era vorba numai de MCV-uri si nu se "pupa" de loc cu aberatiile scrise de mine care judecam ca la berlina).
Comment
-
Aici ai dreptate dar am vazut multe posturi care nu se adreseaza MCV-urilor si e bine daca cineva ere de comentat sa tina cont pe ce thread se afla (cred ca mai bine se posta aici http://www.loganclub.ro/forum/proble...ogan-t357.html
Comment
-
Originally posted by Rocri View PostCrististreulea la ultima intalnire la Galati s-a pus urmatoarea intrebare: "De ce nu mai face Crististreulea tutoriale". Asa ca daca mai ai ceva de genul "Cum se schimba cutare" esti binevenit.
in plus n-am facut nimic nou la masina. doar nu vroiai sa filmez cum am spart bara stock si mersul la asigurari si service ca sa pun bara MCVLast edited by crististreulea; 19 March 2008, 08:32.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Comment