Solicitari catre moderatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cristi_XP te rog activeaza din nou posibilitatea sa ne stergem singuri posturile (era intr-un timp langa "edit").
    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Pai merge edit 10 minute ...
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Da dar nu merge sters de tot. Cel putin o data am vrut sa sterg (era vorba numai de MCV-uri si nu se "pupa" de loc cu aberatiile scrise de mine care judecam ca la berlina).
        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Originally posted by Rocri View Post
          Idem solicitare si pentru Andrei.
          Daca nu sunt solicitari, nu fac eu asa ca-mi vine mie.
          Daca vrea cineva ceva, sa deschida un thread si-l ajut cu un tutorial.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Da dar nu merge sters de tot. Cel putin o data am vrut sa sterg (era vorba numai de MCV-uri si nu se "pupa" de loc cu aberatiile scrise de mine care judecam ca la berlina).
            de aia e bine sa se respecte denumirea threadurilor daca vrei sa spui niste aberatii despre berline asa cum sustii tu nu le mai posta la MCV (sper sa nu se supere sefii pentru doleanta mea )

Comment

• Petromane , rocri zicea de pedale da , si la mcv si la berlina sunt the same sh*t!!! Deci acum ce facem? 3topicuri? Berlina mcv si mai facem unu lucruri comune mcv&berlina

sigpic

Comment

• Aici ai dreptate dar am vazut multe posturi care nu se adreseaza MCV-urilor si e bine daca cineva ere de comentat sa tina cont pe ce thread se afla (cred ca mai bine se posta aici http://www.loganclub.ro/forum/proble...ogan-t357.html

Comment

Crististreulea la ultima intalnire la Galati s-a pus urmatoarea intrebare: "De ce nu mai face Crististreulea tutoriale". Asa ca daca mai ai ceva de genul "Cum se schimba cutare" esti binevenit.
                  dupa tutorialul cu "distanta frinare" mi-a cam pierit pofta de tutoriale
                  in plus n-am facut nimic nou la masina. doar nu vroiai sa filmez cum am spart bara stock si mersul la asigurari si service ca sa pun bara MCV
                  Last edited by crististreulea; 19 March 2008, 08:32.
                  Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Fratilor da unde este Sp!Ke nu lam vazut demult

Comment

• Si-a dat demisia...
                      dar de mine nu iti era dor?

sigpic

Comment

• Pai pe tine team vazut azi,mai dojenit

Comment

• Originally posted by petroman View Post
                          Fratilor da unde este Sp!Ke nu lam vazut demult
                          dai un buzz,sta pe invizibil )))))
                          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Dar e invizibil de vreo cateva zile....nu?

Comment

• Eu il torn pe securist... la mine e online acum are idle de 9min

icspe du-te si strangel pe streulea de pe jos , ca sa imprastiat , iar i sa taiat maioneza ... PS ia un farash

sigpic

Comment

• Pe Sp!Ke l-am vazut si cand lectura forumul. "....Users Viewing This Thread :2" Si celalat era Sp!Ke.
                                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google