Poti sa-mi spui numele lor? Ca vreau sa le trm pm-uri sa ne strangem mai multi ca am chef de o intalnire , ca data trecuta a uitat ady aparatu foto
Solicitari catre moderatori
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Comment
-
Cu reputatia in minus deja, am observat ca ii obisnuita, deja nu se mai dau reputatii + ca in minus) eh in fine ala sa fie tot baiulLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Lasa naibii reputatia keanu, pe mine chiar nu ma intereseaza ... sa imi dea tot minus la fiecare post. pe mine ma intereseaza sa vorbesc ok cu toata lumea si sa ma simt bine pe aici. in rest ... sa faca ce vor cu reputation si alea alea, ca reputatia ti-o faci singur si nu se masoara in cifre ci in aprecierea celorlaltiCine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Originally posted by Ionut TWY View PostPai vad ca nimeni nu se semneaza pentru minusOriginally posted by boris View PostMultumesc celor care imi dau reputatie :-) ca e buna ca e rea conteaza mult pt mine
Originally posted by KeanuRev View PostCu reputatia in minus deja, am observat ca ii obisnuita, deja nu se mai dau reputatii + ca in minus) eh in fine ala sa fie tot baiulOriginally posted by bubu_vasile View PostLasa naibii reputatia keanu, pe mine chiar nu ma intereseaza ... sa imi dea tot minus la fiecare post. pe mine ma intereseaza sa vorbesc ok cu toata lumea si sa ma simt bine pe aici. in rest ... sa faca ce vor cu reputation si alea alea, ca reputatia ti-o faci singur si nu se masoara in cifre ci in aprecierea celorlalti
de retinut ca oricine se plinge despre acea reputatie, primeste warn. doar va reamintesc!Last edited by crististreulea; 21 March 2008, 13:35.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
streulea : de retinut ca oricine se plinge despre acea reputatie, primeste warn. doar va reamintesc! :"daca protestezi pt ca ai primit reputatie proasta sau ce ? " fa-te mai inteles
De preferat sa fie multicolor ca nu disting culorile hahasigpic
Comment
-
@crististreulea bine am inteles primeste warn dar poti sa explici de ce? Ce legatura are? Doar nu am cerut datimi ma ca va dau averi palate era doar o simpla discutie, despre acea chestie.. anywayLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
@Andrei:merci pentru lista ,pe vasyyy11ald il sparg azi daca nu incepe sa intre pe forum el are ce-l mai misto logan din oras are si magazin de specialitate si nu intraBart: I am through with working. Working is for chumps.
Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.
Comment
-
Originally posted by bubu_vasile View PostLasa naibii reputatia keanu, pe mine chiar nu ma intereseaza ... sa imi dea tot minus la fiecare post. pe mine ma intereseaza sa vorbesc ok cu toata lumea si sa ma simt bine pe aici. in rest ... sa faca ce vor cu reputation si alea alea, ca reputatia ti-o faci singur si nu se masoara in cifre ci in aprecierea celorlalti
Comment
Comment