Solicitari catre moderatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Poti sa-mi spui numele lor? Ca vreau sa le trm pm-uri sa ne strangem mai multi ca am chef de o intalnire , ca data trecuta a uitat ady aparatu foto
    Bart: I am through with working. Working is for chumps.
    Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.

Comment

• Restu ... circula prin oras tinere asa ca va trebui sa mergi in oras sa imparti si tu prin parcari flyere cu logan club sa vada lumea si apoi va stabiliti locu de intilnire altfel nici un rost parerea mea
      sigpic

Comment

• baciu
        ccc
        ciprian_mile
        gigisavu
        Idony
        savu_virgil
        seth
        sorin_eugen
        vasyyytm11ald

Toti sunt din Lugoj.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Cu reputatia in minus deja, am observat ca ii obisnuita, deja nu se mai dau reputatii + ca in minus) eh in fine ala sa fie tot baiul
          LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
          Enter the Matrix

Comment

• Lasa naibii reputatia keanu, pe mine chiar nu ma intereseaza ... sa imi dea tot minus la fiecare post. pe mine ma intereseaza sa vorbesc ok cu toata lumea si sa ma simt bine pe aici. in rest ... sa faca ce vor cu reputation si alea alea, ca reputatia ti-o faci singur si nu se masoara in cifre ci in aprecierea celorlalti
            Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
            Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• Originally posted by Ionut TWY View Post
              Pai vad ca nimeni nu se semneaza pentru minus
              Originally posted by boris View Post
              Multumesc celor care imi dau reputatie :-) ca e buna ca e rea conteaza mult pt mine
              Originally posted by KeanuRev View Post
              Cu reputatia in minus deja, am observat ca ii obisnuita, deja nu se mai dau reputatii + ca in minus) eh in fine ala sa fie tot baiul
              Originally posted by bubu_vasile View Post
              Lasa naibii reputatia keanu, pe mine chiar nu ma intereseaza ... sa imi dea tot minus la fiecare post. pe mine ma intereseaza sa vorbesc ok cu toata lumea si sa ma simt bine pe aici. in rest ... sa faca ce vor cu reputation si alea alea, ca reputatia ti-o faci singur si nu se masoara in cifre ci in aprecierea celorlalti

de retinut ca oricine se plinge despre acea reputatie, primeste warn. doar va reamintesc!
              Last edited by crististreulea; 21 March 2008, 13:35.
              Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Pot pot? Pot sa le dau eu warn?
                PS am fost primu pe care sa aplicat aceasta regula , eu mi-am luat mai de mult warn ptr asa ceva...

sigpic

Comment

• Ai verde de la mine, cum ii vezi ii punctezi cu rosu
                  Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Oki... deci pazea ca sony e cu ochii pe voi de acum incolo cine incalca reglumaentu ii fac cadou un warn

sigpic

Comment

• streulea : de retinut ca oricine se plinge despre acea reputatie, primeste warn. doar va reamintesc! :"daca protestezi pt ca ai primit reputatie proasta sau ce ? " fa-te mai inteles
                      De preferat sa fie multicolor ca nu disting culorile haha
                      sigpic

Comment

• Boris tocmai ai primit un warn ptr ca teai plans de decizile lui streulea...
                        da mai deci , chestii de genu , decemi dati reputatie , dece nu va semnati etc...

sigpic

Comment

• @crististreulea bine am inteles primeste warn dar poti sa explici de ce? Ce legatura are? Doar nu am cerut datimi ma ca va dau averi palate era doar o simpla discutie, despre acea chestie.. anyway
                          LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                          Enter the Matrix

Comment

• @Andrei:merci pentru lista ,pe vasyyy11ald il sparg azi daca nu incepe sa intre pe forum el are ce-l mai misto logan din oras are si magazin de specialitate si nu intra
                            Bart: I am through with working. Working is for chumps.
                            Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.

Comment

• Originally posted by KeanuRev View Post
                              @...dar poti sa explici de ce? Ce legatura are? ...era doar o simpla discutie,...
                              din cauza asta Razvan, este deja topic pentru asa ceva si s-au dat citeva warn-uri pe acel thread. a degenerat si sa inchis, evident

Comment

• Originally posted by bubu_vasile View Post
                                Lasa naibii reputatia keanu, pe mine chiar nu ma intereseaza ... sa imi dea tot minus la fiecare post. pe mine ma intereseaza sa vorbesc ok cu toata lumea si sa ma simt bine pe aici. in rest ... sa faca ce vor cu reputation si alea alea, ca reputatia ti-o faci singur si nu se masoara in cifre ci in aprecierea celorlalti
                                foarte tare raspunsul si ffff corect reputatie tio castigi prin posturile postate care intradevar au ajutat nu prin cifre ce folos ca ai N aprecieri daca dai raspunsuri numai din carti iar RAZVAN se certa cu toata lumea si mai si jignea puternic

http://www.loganclub.ro/forum/showth...highlight=focu

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google