Solicitari catre moderatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ba sefilor am intrat si eu acum 5 min sa vad ce mai e nou despre logan sau ce probleme mai au colegii dar vad ca aiici a devenit un bazar toata lumea vinde cate ceva interesant sau mai putin interesant si sincer se duce de rapa acest forum si ma doare cea fost si ce a ajuns (mare pacat)

Comment

• Pai la "anunturi online" este permisa vanzarea a oricarui produs, nu vad nimica rau in asta. Ce daca avem logane nu ne mai trebuie si noua un telefon sau un colac (nu ala de WC) acuma ca vine vara????

Totusi inclin sa iti dau un pic de dreptate...ar trebui impartit in doua topicul cu anunturi online: 1) vanzari/cumparari ce tin de masini si 2) un butic in care sa se poata vinde/cumpara ce nu intra la auto.
      ...de doi lei :p

Comment

• Originally posted by petroman View Post
        Ba sefilor am intrat si eu acum 5 min sa vad ce mai e nou despre logan sau ce probleme mai au colegii dar vad ca aiici a devenit un bazar toata lumea vinde cate ceva interesant sau mai putin interesant si sincer se duce de rapa acest forum si ma doare cea fost si ce a ajuns (mare pacat)
        asta era cea mai mare problema a acestui forum,bursa...
        din cate stiu eu nu asta era scopul forumului...dar nah fiecare stie de ce intra pe forum...
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• sincer indragesc acest forum dar uita-te in noiembrie cati vindeau si ce se discuta (sincer eram innebunit si stateam pana pe la 4-5 dimineata ca un maniac)dar acum...doar bantui......dar nah

nu mai striga! adica nu scrie cu majuscule tot postul...
          Last edited by Seba; 24 March 2008, 00:31.

Comment

• S-au facut 2 sectiuni la bursa...o sa incep selectionarea lor
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Mama ce rapid esti), ai un "+" de la mine
              Last edited by Seba; 24 March 2008, 00:34.

Comment

• Parerea mea ca acest forum trebuie sa ramana al loganistilor cu laudele si necazurile care sun, dar in nici un caz un mod de bisnita - parerea mea

Comment

• Si atuncea noi de unde luam o nuca de prestige, niste proiectoare, mocheta portbagaj sau mai stiu io ce la preturi super atractive?????

Comment

• Mam tot uitat si nu mi-am dat seama unde sa postez aceasta urare
                    maine este pastele la Romano-Catolici asadar sarbatori fericite celor ce au pastele maine si "HRISTOS A'NVIAT" aceasta urare am lansato eu ,cred ca primul ca si eu ma aflu in aceasta categorie sa speram ca vom ajunge vremurile alea cand ISUS nu va invia de mai multe ori pentru fiecare religie
                    ---------------------------------------------
                    sincer nu am stiut unde sa postez aceasta urare

Comment

• Cand vreau sa pun un video de pe youtube intr-un post nu merge,iar daca pun link`ul si dau click pe el imi apare "The URL contained a malformed video ID."Cum trebuie sa procedez ca sa il fac sa mearga?

Daca exista o sectiune pentru intrebari ca acestea va rog sa ma scuzati si sa ma indreptati catre ea.

Comment

• Pai http://youtube.com/watch?V=yRvo-va9RuA linku arata cam asa ...
                        tu pui doar ce e dupa = adica scrii doar yRvo-va9RuA

sigpic

Comment

• Gata am inteles si merge acum.Multumesc.

Comment

• N-ai ptr ce... daia suntem aici , sa va ajutam...

ce pompos a sunat , parca lucrez la call center

sigpic

Comment

• Cine a inchis topicul cu "constanta asediata de zapada"? Va rog sa il redeschideti! Acum puteam sa scriu acolo ca la CT ninge.... Multumesc.
                              Nu Conduce Niciodata Mai Repede Decat Ingerul Tau Pazitor Poate Zbura!!!

Comment

• Originally posted by Cristi_Xp View Post
                                S-au facut 2 sectiuni la bursa...o sa incep selectionarea lor
                                Pai merit o bila alba ca eu chiar incepusem un thread pentru asta pe care l-au inchis "sefii"

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google