Solicitari catre moderatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Rog si eu administratorul daca se poate sa mareasca suportul pozelor atasate.
    Maximul este 195 si nu pot atasa poze mai mari de atat.
    Daca se poate multumesc mult, daca nu va rog nu incepeti cu "barfa".
    Multumesc.

Comment

• Si eu sustin aceasta idee

Il rog pe cristi_xp sa verifice cate intalniri a organizat devil la ploiesti.El intra pe forum o data pe luna, nici nu vine la intalnire, iar cele organizate de el sunt fictive sau se intalneste el cu inca un amic si zice ca organizeaza intalniri logan club. Nu sunt de acord ca el sa detina titlul de organizator de intalniri pt Ploiesti.
      Last edited by andrei; 4 April 2008, 18:04.

Comment

• La poze limita e 10mb nu inteleg? La ce va referiti? 10mb nu sunt de ajuns?

sigpic

Comment

• Originally posted by BOGDAN1709
          Il rog pe cristi_xp sa verifice cate intalniri a organizat devil la ploiesti.El intra pe forum o data pe luna, nici nu vine la intalnire, iar cele organizate de el sunt fictive sau se intalneste el cu inca un amic si zice ca organizeaza intalniri logan club. Nu sunt de acord ca el sa detina titlul de organizator de intalniri pt Ploiesti.
          propuneti alt organizator daca nu va convine...
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Originally posted by Ionut TWY View Post
            Rog si eu administratorul daca se poate sa mareasca suportul pozelor atasate.
            Maximul este 195 si nu pot atasa poze mai mari de atat.
            Adica la bmp-uri, sa fie marita limita de spatiu? De ce nu transformi in jpg daca vrei sa atasezi ceva mai mare?
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Ori vrea sa puna la avatar poza mai mare de 19.5k
              ori bmp mai mare de 19.5k
              ori jpe mai mare de 19.5k

la avatar clar nu se pun poze mai mari de 19,5k.
              bmp sau jpe, convertiti in jpg deoarece se pot atasa poze de maxim 10mega 3250x2403
              Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Nu se poate face un Thread pe pagina pricipala cu titlu "Stiri auto" in care sa postam ultimile stiri auto????
                ...de doi lei :p

Comment

• Daca vrei, fa un thread la Discutii Generale cu titlul "Stiri auto" si pune Cristi linkul pe prima pagina.

Comment

• Originally posted by crististreulea View Post
                    Ori vrea sa puna la avatar poza mai mare de 19.5k
                    ori bmp mai mare de 19.5k
                    ori jpe mai mare de 19.5k

la avatar clar nu se pun poze mai mari de 19,5k.
                    bmp sau jpe, convertiti in jpg deoarece se pot atasa poze de maxim 10mega 3250x2403
                    Ma refer la atasamentele unui post nu la avatar.
                    Am intrebat numai daca se poate mari suportul, avand in vedere ca pozele facute cu o camera de 8 MP nu pot fi incarcate.
                    NU ma pricep prea bine la transformarea pozelor, minimizare etc.
                    Daca nu se poate nu-i nimic, am intrebat numai.
                    Multumesc

Comment

• Pozele ce extensie au? .bmp sau .jpe?

Comment

• Desi mai am si eu scapari ... cu limbajul mirc ... sunt anumire caractere pe acest forum care posteaza numai in limbaj mirc ... am dat cred ca 3 reporturi pana acum ... sincer chiar nu se mai intelege nimic si facem din acest forum de calitate o piata YM. Masuri sau poate puneti un anunt mare la fiecare login ... cu limbaj mirc interzis ...
                        sigpicMy ride

Comment

• Si eu cred ca trebuiesc sanctionati cumva cei cu limbaj mirc si cei care scriu doar ca sa se afle in treaba. Va pot arata o gramada de posturi din care nu se intelege NIMIC. Chiar daca ma repet cu solicitarea asta si multi din cei care o fac, nu o fac pentru ca nu stiu sa scrie, va rog mult de tot sa incercam sa scriem corect, cat mai corect (toti mai gresim, e normal). Chiar ma deranjeaza sa citesc posturi intregi fata "-" , "." , ",". Serios!!!!
                          Last edited by iuli81; 8 April 2008, 12:18.

Comment

• Am vazut reportul tau deluxe , dar stai sa vina streulea sau altcineva ca eu nu pot edita posturile

sigpic

Comment

• Stiu ... nu am zis nimic de promptitudine(stiu ca nu se pot urmari toate posturile), ci de insistenta cu care se ignora atentionarile ... un fel de (eh las k mere imi da aku si uita pan dat viit) ... chiar ar fi bun un flag ceva la login INTERZIS LIMBAJUL MIRC
                              sigpicMy ride

Comment

• Eu zic sa ne facem stikere si sa ne punem in parbrize

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google