Ceva de genul acesta ... adaptat pentru parbriz evident poate si suporti de numar ) si un aerograf ... )
Solicitari catre moderatori
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
@DeLuXe: cind ai primt PM-ul de la mine am primit si eu pe mail Report-ul.
interesant e ca ai vazut "ms pt" care nu prea este mirc si n-ai vazut citarea postului anterior
sony iti poate confirma ca reporturile se solutioneaza chiar foarte rapid.
ca si masuri luate, te asigur ca se iau, doar ca nu se vede niciunde. se dau warn-uri celor vechi iar celor noi le explicam.
@Ionut TWY: iti dai seama ce ar insemna sa pui 5 poze la acea rezolutie pe forum? Nu doar ca spatiul ocupat cit ingreunarea forumului ca si navigare.
deci trebuie sa te descurci cu un program de redimensionat, din pacate.
solutia mai simpla ar fi ca la aparatul foto sa-i scazi din rezolutieLast edited by crististreulea; 8 April 2008, 12:55.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
@vali007 ... ora pe forum nu este gresita este gresita la tine ins etari ... citeste paginile anterioare ...
stiu ca se iau masuri .... sunt convins ... am vazut tot dar am dat report la ultimul ... stiam ca o sa te uiti tu ... (ms e mirc) stiu ca se rezolva repede in cazul in care sunt moderatori disponibili si nu au .. probleme :dLast edited by DeLuXe; 8 April 2008, 13:00.sigpicMy ride
Comment
-
-
Cristi, Andrei, pentru ca vad ca nu raspundeti nimic la solicitarea mea, o sa incerc sa dau de acum inainte report la fiecare post de genul ca poate asa se intampla ceva (ups... astept negativ de la Sony ). Imi ziceti voi cand sa ma opresc. :PLast edited by iuli81; 8 April 2008, 14:08.
Comment
-
@Ionut TWY: iti dai seama ce ar insemna sa pui 5 poze la acea rezolutie pe forum? Nu doar ca spatiul ocupat cit ingreunarea forumului ca si navigare.
deci trebuie sa te descurci cu un program de redimensionat, din pacate.
solutia mai simpla ar fi ca la aparatul foto sa-i scazi din rezolutieDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Puneti fratilor poze de 20 mb,daca vine unu cu dialup sa stea 2 sapt pana vede o poza...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Astazi am postat un mesaj pe un thread pe pe care nu trebuia, mai precis am postat un banc la imagini sau poze haioase, ceva asemanator. Cineva mi-a atras atentia si am vrut sa corectez greseala, ca nu am vazut ca exista un thread specific cu bancuri, eu intrasem pe thread din rubrica ultime postari si mi sa parut ca e un loc potrivit si vroiam sa-i mai inveselesc un pic pe baieti ca parca se certasera. Oricum, n-am reusit sa-l mut si va intreb pe voi: Este vreo posibilitate pentru useri sa-si gestioneze postarile, adica sa le mute? Daca da spuneti-mi si mie cum. Sunt la inceput pe forum-ul vostru si chiar n-am reusit sa vad toate topicurile. Greseli sigur o sa mai fie, dar sper cat mai putine.
Va salut!
Comment
Comment