Multumesc mult pentru apreciere...
Solicitari catre moderatori
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Si la mine merge greu doar la Post Reply, pana se posteaza.
Comment
-
Test test...cred ca e de la serveru de mail...
Acu ar trebui sa mearga mai repede...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Am o rugaminte. De foarte multe ori mi sa sters un post fara nici o explicatie sau fara sa fac ceva. Cel putin asa am considerat eu neprimind nici un raspuns. Solicitarea mea este ca de fiecare data cad se sterge un post SA SE DEA REASON ! .. foarte multe posturi mi sau sters fara nici o explicatie doar.. this post has been deleted by.. bla bla. anyway. Sunt doar putini moderatori care scriu reason.. restu dau doar delete si domne ajuta.. sau mai bine zis Dumnezo fie cu mila.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Felicitari si lui @kAndrrei pentru avansareLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Ai dreptate, gusi...o sa-mi sterg propriul post (apropo, keanu, fara sa scriu motivul nu te superi ca glumim, nu? ) si pe celelalte de dupa postul lui crististreulea in care lasam loc fetelor. a, poate o sa las totusi posturile de bun venit...
prea tarziu, deja s-a inchegat o discutie logica. sper ca pe viitor sa nu se mai posteze acolo, altfel o sa trebuiesca sa stergem 80% din ce s-a postat.Last edited by Seba; 24 April 2008, 21:19.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by GOLAN91 View PostMai dati un maill, in care ii anuntati ca se va organiza intalnirea (le dati si adresa unde s-a intre , si le spuneti s-a intre si s-a hotaram toti ,sa fim mai multi nu s-a hotarasc numai eu cu 2fast4u,etc.
dupa ce se stabileste prin poll locul, ziua, ora. se paote da mass la toti useri.
Comment
-
Comment