Solicitari catre moderatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• KAndrrei...felicitari pentru avansare...
    sigpic

Comment

• Multumesc....
      Fuarte Nervos !!!

Comment

• Se pot mari nr de mesaje private primite? Ca 150 mi se par putine...un 250 de mesaje ar fi ok zic eu.

Comment

• Sustin ...
          sigpicMy ride

Comment

• Da nu va calmati odata cu placutele alea?
            Astept dovezi pe PM ca sunt false,pana atunci nu mai comentati aiurea,una si alta.Andrei a facut o remarca,e o parere proprie.Deci dovezi pe PM astept...daca nu,nu mai va dati cu parerea fara dovezi.In locul lu ala ce vinde placutele v-as da in judecata, ca ii stricati vanzarile cu vorbe aiurea fara argumente...
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Placutele de la dealer sa zicem ca sunt 150 lei la distribuitor. Plus 19% TVA, deci 178 lei, plus 10% adaos, 195 lei. Deci cam asta e pretul. Si atunci, de unde sunt cele "orginiale" de pe forum 70 lei, la jumatate de pret?

Da, deci tot placute false ai si tu, de aia nu sunt nici asa de bune si se uzeaza discul foarte repede, mult mai repede decat il uzeaza cele originale.

Au zis ca au la fel ca nu si-a dat seama de care sunt. Oricum, astea false au un element distinctiv, nu zic care, ca nu vreau sa instig la alte chestii.

Posturi scrise de Andrei. Rog dovezi, si eu as face la fel in locul celui care vinde aceste placute, as cere dovezi, atata timp cat s-au facut public aceste afirmatii, trebuie sustinute. Si nu pe PM.

Comment

• Io stiu pe unii care lucreaza la Continental si pot cumpara gume e acolo cu 30-40% reducere...sau ceva de genu.Daca ei le dau cu 20% sub pretul dealerului,inseamna ca is fakeuri ?
                P.S. era doar un exemplu...
                P.S.2 Is multe alte chestii mai importante pe care ai putea sa le faci pe forumu asta,decat sa urlii in gura mare ,ca nu stiu cine iti vinde placute contrafacute.In momentul in care meri la piata si cumperi ceva,iti asumi un risc,altfel meri la Dacia si iti cumperi de acolo,frumos cu sigla,iti da factura,platesti TVA ca un bun cetatean...
                Last edited by Cristi_Xp; 30 April 2008, 00:38.
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Am inteles de mult ''treaba'' asta, era cel mai bine sa se fi tacut din gura.

Faptul ca s-a sustinut de mai multe ori ca sunt fakeuri pune userii pe ganduri, daca se tacea naiba din gura (nu numai la useri ma refer, mai ales la cei mai mari, Big Brother, Moderator...) era totul ok, acum trebuie argumente, sorry.

Ce vrem defapt sa incurajam...?

Am inteles tacerea, e raspunsul cat se poate de clar, ok...dar cineva trebuie (macar pe PM) sa spuna ceva). Pt. linistea noastra...sau orice alta modalitate.
                  Last edited by Octavian; 30 April 2008, 00:42.

Comment

• Merem in piata...alegem vreo 10 traininguri adidas,facute de chinezoi,apoi merem si luam inca 10 de la reprezentanta...Si surpriza...o sa fie exact la fel , de ce? Ca sunt exact din acelasi material,aceeasi ata facute,aceleasi sigle...asa ca putini isi dau seama .Omu ti-a zis sa ai grija,ca este posibilitatea sa fie fake,era pur si simplu o parere personala
                    Asta a fost ultimu post referitor la asa ceva.

Comment

• Omu' a spus cat se poate de clar, citez: Da, deci tot placute false ai si tu,...................... , nu era doar o parere, era o afirmatie clara!

Eu ideea din pacate am perceput-o, din pc. meu de v. se poate sterge tot, am ramas cu un gust de rahat in gura. ''Scoateti-va'' la infinit, exact ca in politica. Atata timp cat nu manjiti forumul e ok.
                      Am spus si repet, sunt mandru sa ma intalnesc pe drum cu o masina pe care vad LOGANCLUB.

Comment

• Of mai baieti ... io propun sa deschideti un thread sa va certati ... sunteti tare off topic ...

on topic ... felicitari sonykel pt promovare
                        sigpicMy ride

Comment

• Citez posturile lui alex86 si replyul lui andrei :

alex86: Cand m-am dus cu placutele alea de care am intrebat daca sunt originale in service mecanicul a zis ca si ei tot la fel au la 230ron. pana acum e ok am vreo 200km cu ele.

andrei: Au zis ca au la fel ca nu si-a dat seama de care sunt. Oricum, astea false au un element distinctiv, nu zic care, ca nu vreau sa instig la alte chestii.

Cristi_Xp ...asta e parere sau afirmatie ?!

Comment

• Ca nimeni nu isi poate da seama daca sunt false sau nu ...
                            Daca nu au holograma...sunt false .Daca o au..is bune )

Comment

• Holograma-i pe cutie. pe placute nu am vazut holograme.
                              Fuarte Nervos !!!

Comment

• S-au sters 20 de posturi cu dezbateri... incinse. acesta fiind motivul pentru care au fost sterse.
                                poate nici andrei nu stie care-i diferenta dintre un original sau un fake si doar si-a dat cu parerea(cum o fac foarte multi de pe aici). dar din cauza ca andrei pe acest forum este vazut ca un "stie tot", ajuta pe toti, ai tendinta sa crezi ca el nu poate sa greseasca
                                a nu se intelege gresit, nu spun ca andrei a gresit sau nu prin afirmatiile lui, nu-l acuz de absolut nimic . privesc discutiile dintr-un alt punct de vedere
                                Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google