Solicitari catre moderatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Hellou i`m lyndsy lohan
    scuza-ti da nu m-am putut abtine

Comment

• Originally posted by Cristi_Xp View Post
      Merem in piata...alegem vreo 10 traininguri adidas,facute de chinezoi,apoi merem si luam inca 10 de la reprezentanta...Si surpriza...o sa fie exact la fel , de ce? Ca sunt exact din acelasi material,aceeasi ata facute,aceleasi sigle...asa ca putini isi dau seama .Omu ti-a zis sa ai grija,ca este posibilitatea sa fie fake,era pur si simplu o parere personala
      Asta a fost ultimu post referitor la asa ceva.
      faza cu chinezii, tailandezii.. nu tine. sunt originale si daca sunt facute in china, tailanda, etc. mana de lucru acolo e foarte ieftina, din cauza asta se fabrica o gramada acolo..

Comment

• Se poate sa dam reputatii (zambareti) cate unul pe ora?
        Adica 24 pe zi?
        Mai vad si eu un post care imi place si cand sa-i dau omului simpatie...nu mai am.
        Va multumesc si sper sa nu supar pe nimeni cu asta...

Comment

• Ok. S-a lamurit de ce s-au sters posturile. S-a lamurit treaba cu andrei. S-a incheiat cearta dintre mine si kAndrrei. Toate bune si frumoase pana aici dar ...s-a omis esentialul. Totul a inceput de la faptul ca am luat 3 cartonase galbene si unul rosu pentru motivul ca ii acuzam pe cei de pe forum ca vand placute false iar eu de fapt ii sustineam ....asa se intampla cand unul citeste si nu intelege sau intelege ce vrea el ...dar totusi ...nu se simte nici unul dintre moderatori sa imi retraga acele cartonase ?? Multumesc anticipat !! O zi buna !

Comment

• Vai dar nu inteleg dece te deranjeaza? Alea galbene nu au nici un efect daca vrei iti mai dau si eu 20
            iar ala rosu dabia pe la 5-6 iei un ban mic acolo...

sigpic

Comment

• Doar 7 zile pe tusa....
              Fuarte Nervos !!!

Comment

• Nu stiu de ce ...dar chiar ma asteptam ca voi doi sa aveti ceva de comentat ....voi doi ( sonykel si kandrrei ) care ati citit acel thread si nu ati inteles nimic ...dar pentru mine acesta este un subiect inchis. Sa ramana treaba asa cum va imaginati voi. Cartonasul rosu e dat pe merit, voi amandoi sunteti super moderatori si va faceti treaba foarte bine. Have a nice day !

P.S. Sper sa va prindeti ca am zis-o intr-un mod ironic. Nu de alta, dar poate cititi fara sa intelegeti si o sa postati multumiri si o sa va credeti chiar buni ...doresc sa evit acest lucru si acest P.S. e ca un fel de prevenire !
                Last edited by grassu; 30 April 2008, 20:22.

Comment

• Kandrei e moderator si eu organizator ...

sigpic

Comment

• Originally posted by Ionut TWY View Post
                    Se poate sa dam reputatii (zambareti) cate unul pe ora?
                    Adica 24 pe zi?
                    Mai vad si eu un post care imi place si cand sa-i dau omului simpatie...nu mai am.
                    Va multumesc si sper sa nu supar pe nimeni cu asta...
                    Va multumesc pentru raspunsuri...

Comment

• Ionut n-am vazut postul tau ... noul regulament al reputatiei este de 10reputatii in 24 de ore , nu poti sa dai reputatie de 2ori consecutiv aceluias membru , tre buie sa daui lu x dupaia la 5membri diferiti si dupaia lu x daca vrei sai dai din nou si tot asa

sigpic

Comment

• Hai sa ma bag si eu . Placute false ? Ce nu stiti voi ( unii si cred ca sunt foarte multi ) e ca pentru fiecare masina in parte exista produse " false " dar nu se numesc false se numesc producator . In foarte multe service-uri , cand masina este in garantie esti obligat sa montezi piese originale altfel chiar daca ei iti monteaza piese de producator pierzi garantia . Dupa iesirea din garantie poti monta ce vrei tu sau buzunarul tau , original sau producator . Producator nu inseamna neaparat facute de Gheorghe in mijlocul padurii , pot fi firme foarte bune care produc ceva compatibil 100 % cu masina respectiva .
                        Sa va dau un exemplu , la Ford , la oricare dealer gasesti placute ( ca despre ele vb ) originale sau producator . Originalele sunt mai dure , dupa 5000 km ai inconvenientul ca la franare iti uruie rau , ai senzatia ca ai ajuns fier pe fier si se toceste si discul mai repede . La producator , placutele sunt mai moi , nu uruie si se toceste discul mai greu parca .

Deci , ce alegeti sa schimbati discul mai repede sau sa bagati un set de placute in + , sa scapati de disconfortul sonor si sa schimbati discul mai tarziu ? " False " sau originale ?

Eu unul , prin false inteleg ca omul a luat placuta uzata , printr-o metoda stiuta doar de el a adaugat niste material pe ea ( probabil se poate , nu stiu ) si o vinde catre X . Voi intelegeti altceva ? Este o aberatie .
                        Last edited by FLORIN77; 1 May 2008, 10:38.
                        B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

• Offtopic:Ce s-a intamplat pe tema placutelor e penibil.Multe persoane citesc si nu inteleg ce citesc sau nu sunt atenti de aici a inceput toata discutia aici fac referire la cazu lu garasu , cineva a afirmat ca placutele sunt false ( nu stiu nu am cumparat si nu vreau sa ma bag in afacerea lu alti ) si omu a cerut pur si simplu dovezi , el nu a acuzat pe nimeni , alti au inteles gresit si l-au pus pe el in postura ca el face acuzatile la placute.Cineva a spus ca este un semn destinctiv care doveste ca sunt false , dar nu vrea sa ni-l spuna ? Pai atunci dece a mai spus chestia asta , consider ca toti de aici sunt prieteni si ne intelegem bine si trebuie sa ne ajutam reciproc chiar daca mai avem diferente de opinie intre noi , daca cineva afla ceva consider ca e corect sa ne spuna si noua sa stim ca doar de aia suntem aici ca sa facem schimb de informati.
                          Daca un moderator/super moderator/administrator considera ca e corect sa-mi dea warn/cartonas rosu etc. nu ma supar , dar nu vrea sa-mi stearga postu

Toate cele bune!
                          Bart: I am through with working. Working is for chumps.
                          Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.

Comment

• asa rudy,in sfarsit o persoana care a inteles despre ce este vorba in topicul de placute de frana !!
                            Last edited by crististreulea; 1 May 2008, 19:09.
                            sigpic

Comment

• Dar de ce nu discutati lucrurile astea in topicul despre placute?

sigpic

Comment

• Sony,s-a discutat si acolo si aicea sa discutat,si tot nu sa inteles nimica,asa ca nu mai are rost sa se discute in nici un fel,ca nu se ajunge niciunde!Pentru mine,subiect inchis!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google