Solicitari catre moderatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

filmulete non auto... un urs care danseaza....
    e a 7 oara care postez si dispare ce am scris
    sigpic

Comment

Pe sectiunea Filmulete nu apare imediat postul, trebuie mai intai aprobat de un moderator. Desi sunt nu mai putin de 4 modeatori pe sectiunea respectiva, tot eu dau de fiecare data cu subsemnatul pe acolo si le aprob. Dar cum in ultima vreme nu prea am mai avut timp nu prea am mai intrat pe la Filmulete sa vad ce si cum. Iti dai si tu seama ce inseamna sa citesc 200-300 de posturi pe zi sa raspund la majoritatea si sa le mai si moderez pe unele, o treaba super-complicata.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

da te inteleg....inseamna ca unii dintre moderatori nu isi fac treaba.....
        sigpic

Comment

eu solicit sa se filtreze posturile aiurea si eventual sterse, sunt cativa pe acest forum care posteaza de ff multe ori ca sa se bage in seama,sau nu : ca sa acumuleze puncte , nivel etc (nu cred ca esti mai interesant daca ai foarte multe posturi), forumul devine messenger.p.s. parerea mea
          VL 97 N P N

Comment

Zi-mi si mie pe PM sau aici care sunt acei membrii de care zici, sa iau masuri daca e nevoie.
            Totusi eu cam stiu la cine te referi, multi din cei care fac mistocarela si off-topic au deja warn.

Comment

Dece se sterg posturile mele? Am observat de vreo saptamana,stau o ora doua si apoi dispar.Astazi am sris de doua ori la PIESE AUTO, la bujii si au fost sterse.Ori fac eu ceva gresit? Problema este ca stau acolo ceva timp apoi dispar.
              LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Am cercetat problema, posturile au fost sterse fizic, nu stiu de catre cine si pe ce motiv, neexistand posibilitatea vizualizarii sau punerea lor la loc. Posturile contineau cumva linkuri in ele?

Comment

Am si eu o solicitare! De ce nu cereti domne membrilor sa se straduiasca sa scrie cat de cat corect romaneste? Cred ca fiecare dintre noi a facut macar 8 clase si stie ca "sa-i, spune-mi, ce-i, etc" se scriu cu liniuta. E inadmisibil sa faci 4,5 astfel de greseli intr-un singur post chiar daca l-ai scris in graba.

Cred ca nu exagerez deloc!
                  Last edited by iuli81; 31 October 2007, 22:57.

Comment

daca au fost sterse fizic,le-am sters eu ,posibil erau linkuri catre stelutza.ro ,specifica ce ai pus in posturi si iti zic de ce s-au sters..
                    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Originally posted by iulian_vis
                      Am si eu o solicitare! De ce nu cereti domne membrilor sa se straduiasca sa scrie cat de cat corect romaneste? Cred ca fiecare dintre noi a facut macar 8 clase si stie ca "sa-i, spune-mi, ce-i, etc" se scriu cu liniuta. E inadmisibil sa faci 4,5 astfel de greseli intr-un singur post chiar daca l-ai scris in graba.

eu ma simt cu musca pe caciula ) )

sigpic

Comment

multi nu stiu,moderatorii corecteaza,cat apuca..dar sunt mii de posturi...pe mine sincer ma dispera limbajul mirc...
                        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

a mah kristy ke nasul k te afkteaz limbajul mirc, shtiu si pe mine ma derenjeshte la sufletzel

PS. cristi glumeam era un exemplu de limbaj mirc ptr aia care nu stiu ce e limbaj mirc

sigpic

Comment

Originally posted by iulian_vis

Omule, in REGULAMENT, cap. II, pct. 2 scrie ce te doare pe tine. Adica exprimarea in limba romana este OBLIGATORIE.

Eu zic sa angajam un robot care sa execute corectura, iar sonykel sa platesca 80% din factura.

Comment

Pai tocmai de asta am si zis pentru ca toate forumurile au asa ceva in regulament! Nu am nimic cu nimeni, in mod special dar nu cred ca e ok.

Comment

bine baieti am inteles subtilitatile o sa incerc sa scriu cat mai corect...
                                dar mi-e o lene , plus ca am activat foooarte mult pe un forum in care aceste lucruri erau la ele acasa , gen analfabetii si mirc-uitori

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google