Solicitari catre moderatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Si postul meu a disparut din acel topic si nu am jignit pe nimeni...

Comment

• Ati postat amandoi fara sa spuneti unde si ce...cum vreti sa va ajute cineva?
      oricu, daca ai admis, iuli, ca discutia nu-si avea rostul, ce te deranjeaza? hai cu detalii si vedem ce se poate face...
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Pai postasem aici

Comment

• Asa e Seba, discutia nu isi avea rostul dar ma luasem de b45gao care, inca sustin, a gresit luand la misto autocolantul de pe bara fatza a masinii omului.

Topicul este "Masina Mea 86 AND" si pana la urma nici in posturile mele nu era nimic interzis iar b45gao a admis ca a gresit. In plus, postarile lui Felix si a le lui Ionut TWY au disparut si ele desi ei chiar nu erau implicati in discutie.

Comment

• Posturile vad ca au fost sterse fizic, deci nu se mai pot redaduce pe topic.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Si toate astea din cauza prietenei lui...)

Comment

• Si nu se poate vedea care a fost moderatorul care a facut asta? Asa, ca idee, sa stiti macar voi cine si unde modereaza. E pacat sa vina unu s afaca ce vrea si lumea sa se agite degeaba.
                Last edited by iuli81; 16 May 2008, 15:48.

Comment

• Originally posted by csebalyn View Post
                  faptul ca esti moderator nu-ti da nici un privilegiu, nu esti platit pt asta. toti moderatorii facem treaba asta din timpul nostru, nu pt cristi, ci pt comunitatea loganclub.
                  eu apreciez tot ce fac moderatorii si ceilalti in sus dar totusi din ce traiti caci la cat va vad pe aici nustiu nici cand mancati

Comment

• Domnilor, fizic poate stergge un singur om de fe forumul asta: icspe.
                    pt ca nici eu nu vad cum ca ar fi fost posturi acolo...chiar ma miram ca bateti campii (scuze de gandul asta) sau ca nu v-a mers netul, desi ma gandeam
                    "cum dracu, chiar la 4 oameni sa nu le mearga?"
                    deci, lamuriri va poate da cristi_xp, daca-l convingeti

@petroman: mai toti muncim si in timpul liber sau cand nu ne vede seful intram pe forum. desi de multe ori o sa vezi posturi corectate noaptea, asta daca tot te intereseaza cand si cum facem fata
                    azi am avut la masa ciroba de fasole cu costita, cartofi pai cu piept de pui pane, cascaval si salata de rosii si castraveti. eu am preferat insa doua baghete(sandwich-uri) cu ceafa de porc si-un cola. multumit acum?
                    Last edited by Seba; 16 May 2008, 15:52.
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Sefu Cristi e plecat de la calculator de vreo 7 ore (Idle 6 h 54 min) asa ca nu vad cum ar fi stes postarile. Daca il vedeam activ, il intrebam direct pe el. Oricum, straniu ce s-a intamplat si ma bucur ca nu am fost singurul care am postat ca ma credeati nebun :P

Merci Seba.

Comment

• Mai, nu stiu...ma depaseste. eu stiu ca doar el pote sterge fizic. cand m-a pus moderator din greseala mi-a drept de stergere fizic si apoi mi l-a luat numai ca am sters cateva posturi de scandal, dar pt ca n-a apucat sa le supervizeze el, mi-a luat dreptul asta ce om...
                        andrei daca le-ar fi sters el, cred ca ar fi spus; streulea e plecat, eu n-am drepturi, deci...
                        oricum ar trebui sa se opreasca discutia aici, sa lasam loc pt alte treburi. xp o sa citeasca el topicul si poate o sa ne lamureasca mai tarziu.

Comment

• Originally posted by csebalyn View Post
                          azi am avut la masa ciroba de fasole cu costita, cartofi pai cu piept de pui pane, cascaval si salata de rosii si castraveti. eu am preferat insa doua baghete(sandwich-uri) cu ceafa de porc si-un cola. multumit acum?
                          asta e bun de chemat la masa ... altora

2 baghete sandwich ? frate ce ceafa o avut porcul ala
                          Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
                          Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• Eu am sters posturile alea,2-3 erau ceva de genu "Sa`ti traiasca masina,familia,etc..."si restu cearta intra "gao" si iuli... delete la toate..lasat topic curat.
                            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Ce facem cu abundenta de topicuri aiurea deschise in ultimu timp?

sigpic

Comment

• Daca se mai repeta pui linkul catre threadul vechi si inchide cineva.
                                Cel mai nou proiect auto din România!
                                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google