Originally posted by csebalyn
View Post
Solicitari catre moderatori
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Asta-i ok, dar vezi ca mai sunt cateva chestii...le-ai mai sus, ai dat "quote" la ele
cum am zis, hai sa te vedem impresioneaza-l placut pe sefu' de trib! Si pe noi toti ceilalti...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Se pare ca circula virusul campaniei electorale pe forum . Ok , cand am vazut ca Csebalyn este de acord mi-am schimbat parerea , cine vine cu punguta la poarta cu cozonac , un mar si un calendar are un vot de la mine .B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
-
-
Unic dragul meu te inteleg ca inca esti suparat pe mine ptr ca ti-am dat report atunci cand ai intrat cu o clona si da eu ala care mi-am castigat reputatie postand aiurea am ajuns sa-i judec...
de fapt e o diferenta intre a posta aiurea sau stupid si intre a posta la caterinca... a poate tu nu ma consideri nici amuzant dar nu-i asta problema mea...
sigpic
Comment
-
Schimbati subiectul sa nu va luati amandoi .
Eu propun ca threadurile deschise de un user in care initiatorul se constata ca a disparut sa fie sterse sau inchise ( cazul ' benzina la dci din greseala' ) . Nu de alta dar in loc sa scrie si ei un merci celor care-si storc creierii sa-i ajute chiar daca pun in practica ce zic ceilalti sau nu , il deschid si dispar .B -X X - DDF x 2
Comment
-
Si tu ai dreptate . Dar solutiile problemei s-au cam dat .Last edited by crististreulea; 19 May 2008, 18:28.B -X X - DDF x 2
Comment
-
@florin77: Nu inchidem threadurile alea, pentru ca daca vine altcineva cu aceeasi problema sa nu mai deschida alt thread, sa posteze in cel existent.
Acum, treaba cu initiatorii care nu au nici cel mai mic bun simt, e alta si discutia nu-si are locul aici.
Comment
Comment