Sa vezi ce de minusuri iti eiiiiiii - nu de la mine ,ca eu nu am animal ,inafara de mine
Solicitari catre moderatori
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
1. ce posturi sau topicuri nu iti convin (oricui), le poti ocoli, deci nu te obliga nimeni sa votezi, sau sa iti dai cu parerea. daca vrei bine, daca nu, nu. cei cu voturile au cerut ajutorul unor prieteni aici, doar atat...
2. intrebare: inainte cand postam, ma ducea pagina automat la ultimul post, adica la al meu, acum ma duce sus, la titlul topicului... nu ar fi mai interesant sa fie ca inainte? adica sa te duca direct la postul tau, sa il recitesti, sa il mai modifici, fara sa mai faci o operatie in plus, adica dat la scrol? bine, nu ca ar fi asa dificil, a fost doar o propunere... :P1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!
Comment
-
Pai daca postezi prin quick reply te duce direct la postul tau...
si prin post reply la fel...
Poate e ceva eroare de browser...recomand Mozilla FirefoxPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Mama ce de reporturi se vor da pentru ultimele posturi pentru greseli gramaticale si putin mirc
o sa fie fericit un anumit user care si pentru 1 greseala face raportCine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
De citva timp,de cite ori intru pe forum citesc aceleasi prosti(de fapt sunt in cicluri)nimic nou interesant,si util parca mai putin ca la inceput,cred ca o sa iau o pauza si mai mare de citit pe acest forum
salutare la toata lumeatoora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla
Comment
-
Salut! Se poate muta-transforma thread CU CINE SA VOTAM? E pe Logan clubTimisoara, dar cred ca e interesant la nivel national, ca de Primarii nostri depind multe privind marcajele, semaforizarea, repararea strazilor, parcarile etc.LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Revin cu o solicitare.. care necesita destul de multa munca pentru Moderatori.. Sunt o gramada de chestii, pe forum care ajuta foarte mult (mici dotari aditionale se pot spune ). Rugamintea mea este daca toate acele tutoriale de montaj sau orice altceva.. se pot pune intr-o sectiune. Nu cred ca este asa ceva eu cel putin nu am gasit sa fie toate la un loc.. toate sunt imprastiate alandala.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Comment
Comment