Originally posted by Cristi_Xp
Solicitari catre moderatori
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by iulian_visAm si eu o solicitare! De ce nu cereti domne membrilor sa se straduiasca sa scrie cat de cat corect romaneste? Cred ca fiecare dintre noi a facut macar 8 clase si stie ca "sa-i, spune-mi, ce-i, etc" se scriu cu liniuta. E inadmisibil sa faci 4,5 astfel de greseli intr-un singur post chiar daca l-ai scris in graba.
No offence, ti-am zis sa ai grija pe viitor.
@dan.gutu: Da-mi linkurile la threadurile respective, sa vad ce si cum.
Comment
-
Chiar as vrea sa stiu unde. Sper ca nu comparam o virgula cu "sai" intr-un cuvant pentru ca eu la alea m-am referit. Stiu ca mai scap cate un k sau chiar cate o greseala dar daca o sa citesti protestul meu, o sa vezi ca se refera strict la greseli de ortografie GRAVE.
Solicitarea mea:
"Am si eu o solicitare! De ce nu cereti domne membrilor sa se straduiasca sa scrie cat de cat corect romaneste? Cred ca fiecare dintre noi a facut macar 8 clase si stie ca "sa-i, spune-mi, ce-i, etc" se scriu cu liniuta. E inadmisibil sa faci 4,5 astfel de greseli intr-un singur post chiar daca l-ai scris in graba."
Comment
-
cu incepatori ce facem? nu se poate sa punet-i un anunt la inceputul forumului sa dea search la cuvinte cheie gen zgomot stergatoare maciulie cutie viteze consum sau etc deschid o gramada de topicuri pe aceasi tema si teme discutate si para-discutate...
sigpic
Comment
-
Originally posted by iulian_visChiar as vrea sa stiu unde. Sper ca nu comparam o virgula cu "sai" intr-un cuvant pentru ca eu la alea m-am referit. Stiu ca mai scap cate un k sau chiar cate o greseala dar daca o sa citesti protestul meu, o sa vezi ca se refera strict la greseli de ortografie GRAVE.
Comment
-
O sa ma ocup eu in urmatoarele saptamani, in limita timpului, de un thread cu toate linkurile cu problemele uzuale, facut sticky si eventual pus pe prima pagina.
Comment
-
Nu-l las deschis, il inchid si cine vrea da un Report si pune un moderator linkul respectiv in post, e mai usor asa.
Comment
-
Faza cu gigi-kent m`a dat peste cap .. adica si-a pus poza cu bordu meu la avatar ... serios ar trebui bagat in regulament ca fiecare sa isi foloseasca pozele lui .. se lauda pe munca altuia ... nu`mi convine chestia asta pe cuvant .Alex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )
Comment
-
inseamna ca ii place...eu mi-am pus avatarul cu pisicu asta...acu tre sa ma cert cu aia care au facut Shrek ?Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Cristi_Xp, si eu daca mi-as pune avatar asta cu cine m-as certa?
Acum, lasand gluma la o parte, eu zic sa se cerceteze si daca e bordul omului si el nu e de acord, nu prea e normal. E netul destul de mare cu poze, ce naiba, am ajuns sa ne furam pozele intre noi?! Eu zic ca si gigi_kent ar intelege de vorba buna.
Mai baieti, ce draq suntem amici cu totii sau... ?
Comment
-
suntem amici frate dar nu vezi ca omu a luat foc fara sa verifice macar.daca va uitati la ambele poze veti vedea ca eu am pe cb 10000 km iar el are 60000.sariti toti cu gura si nu verificati inainte si mai are si nesimtirea sa ma faca nesimtit.poate ii tolerati voi asta
uite cu ce oameni vreti sa faceti intalnirea nationala.
scuze pentru postat succesiv dar priviti aicic ca sa nu creada lumea altceva.in poza din stanga este bordul lui BELEAUA iar in poza din dreapta este bordul meu.pentru cei care nu cred vizitati my ride.Last edited by andrei; 2 November 2007, 19:45.sigpic........restul e NoSpeedLimit
Comment
-
Gigi-kent, precizarea ta (cu poze) este edificatoare. Eu zic ca nu a sarit nimeni cu gura la tine, mai ales eu. Daca te uitii chiar am facut precizarea "sa se cerceteze si daca e bordul omului ...".
Tocmai in ideea ca toata lumea de pe acest forum (pe care il am la suflet) sa fie tratata egal (atat cei care acuza, cat si cei acuzati). S-a dovedit ca nu e bordul lui Beleaua... acum ar fi elegant din partea lui sa recunoasca ca a gresit. Data viitoare, mai multa atentie, inainte de a acuza public pe cineva. Cred ca un mesaj privat ar fi rezolvat problema mai repede si fara resentimente.
Daca suntem o comunitate ar trebui sa fim capabili sa trecem si peste micile probleme care pot sa apara. Si intr-o casnicie mai sunt certuri... Bine ca s-a lamurit.
Comment
Comment